Салат «Гаїті»
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 1 г. 0 хв.
Сама назва говорить про те, що салат буде незвичайним. Рекомендую для любителів екзотичної кухні і несподіваних сполучень.
Опис приготування:
Як і в будь-якому салаті найголовніше - це озброїтися ножем і порізати всі інгредієнти. Після чого їх треба змішати і заправити майонезом зі сметаною. Смачного!
- Відварене куряче філе - 300 грам
- Консервовані Анансі - 1 штука (банку)
- Мал - 1 Склянка
- Апельсин - 1 штука
- Консервована кукурудза - 250 грам
- Майонез - 2 Ст. Ложки
- Крем - 1 Ст. Ложка
Курку ріжемо на маленькі шматочки.
Відварюємо рис.
Ананаси ріжемо на невеликі шматочки. Точно так само ріжемо апельсини.
Викладаємо в миску всі інгредієнти включаючи консервовану кукурудзу. Заправляємо майонезом змішаним зі сметаною. Найкраще дати салату настоятися 1 годину в холодильнику.