Рецепт Салат «Гаїті» фото

Салат «Гаїті»
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня , Корейська кухня
Птах , Курка
Вегетаріанське харчування , Низькокалорійні , Пісні страви
На святковий стіл
Салати
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Сама назва говорить про те, що салат буде незвичайним. Рекомендую для любителів екзотичної кухні і несподіваних сполучень.

Опис приготування:

Як і в будь-якому салаті найголовніше - це озброїтися ножем і порізати всі інгредієнти. Після чого їх треба змішати і заправити майонезом зі сметаною. Смачного!

  • Відварене куряче філе - 300 грам
  • Консервовані Анансі - 1 штука (банку)
  • Мал - 1 Склянка
  • Апельсин - 1 штука
  • Консервована кукурудза - 250 грам
  • Майонез - 2 Ст. Ложки
  • Крем - 1 Ст. Ложка
салат
Курку ріжемо на маленькі шматочки.
салат
Відварюємо рис.
салат
Ананаси ріжемо на невеликі шматочки. Точно так само ріжемо апельсини.
салат
Викладаємо в миску всі інгредієнти включаючи консервовану кукурудзу. Заправляємо майонезом змішаним зі сметаною. Найкраще дати салату настоятися 1 годину в холодильнику.

Схожі рецепти