Рецепт Салат до відбивних фото

Салат до відбивних
(покроковий рецепт з фото)

Німецька кухня
Овочі , Молочні продукти , Сир , Помідор
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Салати , Салат грецький
Кількість порцій: 4
Час приготування: 20 хв.

Дуже люблю подавати з відбивними грецький салат, виходить дуже ситно, смачно і свіжо!

Опис приготування:

Всі овочі і сир нарізаємо, зелень і цибулю подрібнюємо, з'єднуємо в салатник і заправляємо хорошим оливковою олією. Смачного!

  • Апельсин - 1 штука
  • Лимон - 1 штука
  • Маслини без кісточок - 50 грам
  • М'ята свіжа - 0, 25 пучка
  • Перець чорний мелений - 1 щіпка
  • Помідори черрі - 10 штук
  • Базилік фіолетовий - 0, 5 пучка
  • Лук фіолетовий - 0, 5 штуки
  • Масло оливкове - 3 Ст. Ложки
  • Оливки без кісточок - 40 грам
  • Петрушка свіжа - 0, 25 пучка
  • Сир Фетакса - 150 грам
салат до відбивних - фото крок 1
Для приготування салату краще взяти червоний базилік, м'яти і петрушки треба по 2-3 гілочки, помідори повинні бути добре стиглі, також знадобиться фетакса, оливки і маслини.
салат до відбивних - фото крок 2
Помідори черрі помити і порізати навпіл.
салат до відбивних - фото крок 3
Сир фетаксу порізати кубиками зі стороною приблизно 1 см.
салат до відбивних - фото крок 4
Оливки і маслини розрізати на половинки.
салат до відбивних - фото крок 5
Половину фіолетового лука дрібно порізати.
салат до відбивних - фото крок 6
Базилік, петрушку і м'яту добре помити, обсушити і порізати.
салат до відбивних - фото крок 7
Зняти цедру з лимона і апельсина.
салат до відбивних - фото крок 8
З'єднати помідори, цибуля, фетаксу, цедру, оливки і маслини, зелень і додати 3-4 ст.Л. Оливкового масла.
салат до відбивних - фото крок 9
Акуратно перемішати салат і додати чорний мелений перець за смаком.

Схожі рецепти