Салат до відбивних
(покроковий рецепт з фото)
Дуже люблю подавати з відбивними грецький салат, виходить дуже ситно, смачно і свіжо!
Всі овочі і сир нарізаємо, зелень і цибулю подрібнюємо, з'єднуємо в салатник і заправляємо хорошим оливковою олією. Смачного!
- Апельсин - 1 штука
- Лимон - 1 штука
- Маслини без кісточок - 50 грам
- М'ята свіжа - 0, 25 пучка
- Перець чорний мелений - 1 щіпка
- Помідори черрі - 10 штук
- Базилік фіолетовий - 0, 5 пучка
- Лук фіолетовий - 0, 5 штуки
- Масло оливкове - 3 Ст. Ложки
- Оливки без кісточок - 40 грам
- Петрушка свіжа - 0, 25 пучка
- Сир Фетакса - 150 грам
Для приготування салату краще взяти червоний базилік, м'яти і петрушки треба по 2-3 гілочки, помідори повинні бути добре стиглі, також знадобиться фетакса, оливки і маслини.
Помідори черрі помити і порізати навпіл.
Сир фетаксу порізати кубиками зі стороною приблизно 1 см.
Оливки і маслини розрізати на половинки.
Половину фіолетового лука дрібно порізати.
Базилік, петрушку і м'яту добре помити, обсушити і порізати.
Зняти цедру з лимона і апельсина.
З'єднати помідори, цибуля, фетаксу, цедру, оливки і маслини, зелень і додати 3-4 ст.Л. Оливкового масла.
Акуратно перемішати салат і додати чорний мелений перець за смаком.