Рецепт Салат до гусака фото

Салат до гусака
(покроковий рецепт з фото)

Грузинська кухня
Овочі , Фрукти , Капуста , Апельсин , Лимон , Червона капуста
Дієтичне харчування , Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Салати
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 20 хв.

Смачний салат з приємним кислуватим смаком як не можна краще підходить до запеченого гусака.

Опис приготування:

Гусь - птах досить жирна, тому салати до нього повинні бути кислуватими. У Росії до гусака традиційно подавали квашену капусту, солоні гриби, черемша. Я пропоную вам приготувати салат до гусака за допомогою цього простого рецепту. Салат можна приготувати заздалегідь, коли він настоїться, буде ще смачніше, ніж свіжоприготований.

1. Шаткуємо капусту тонкими смужками, зелень дрібно нарізаємо. Складаємо все в салатник.

2. Додаємо сік з апельсина і лимона в окремі ємності. Для заправки нам знадобиться приблизно пів склянки соку. Змішайте сік в вподобаної вами пропорції.

3. Чистимо часник і подрібнюємо в чаші блендера з сіллю.

4. Додаємо до часнику сік цитрусових, оливкова олія, чорний мелений перець. Збиваємо-перемішуємо.

5. Поливаємо вийшла заправкою капусту з зеленню і перемішуємо.

Салат можна подавати у великому салатнику. Якщо ви подаєте гусака порційно - викладайте шматочки м'яса на подушку з цього салату. Блюдо буде виглядати дуже красиво.

  • Капуста червонокачанна - 1 штука
  • Зелена цибуля - 75 грам
  • Зелень петрушки - 50 грам
  • Оливкова олія - 2-3 Ст. Ложок
  • Апельсин - 1/2 штуки
  • Лимон - 1/2 штуки
  • Часник - 1-2 зубчиків
  • Перець чорний мелений - 2 щіпки
  • Сіль - 1 Чайна ложка
Гусь - птах досить жирна, тому салати до нього повинні бути кислуватими. У Росії до гусака традиційно подавали квашену капусту, солоні гриби, черемша. Я пропоную вам приготувати салат до гусака за допомогою цього простого рецепту. Салат можна приготувати заздалегідь, коли він настоїться, буде ще смачніше, ніж свіжоприготований.

1. Шаткуємо капусту тонкими смужками, зелень дрібно нарізаємо. Складаємо все в салатник.

2. Додаємо сік з апельсина і лимона в окремі ємності. Для заправки нам знадобиться приблизно пів склянки соку. Змішайте сік в вподобаної вами пропорції.

3. Чистимо часник і подрібнюємо в чаші блендера з сіллю.

4. Додаємо до часнику сік цитрусових, оливкова олія, чорний мелений перець. Збиваємо-перемішуємо.

5. Поливаємо вийшла заправкою капусту з зеленню і перемішуємо.

Салат можна подавати у великому салатнику. Якщо ви подаєте гусака порційно - викладайте шматочки м'яса на подушку з цього салату. Блюдо буде виглядати дуже красиво.

Схожі рецепти