Рецепт Салат «Дмитро» фото

Салат «Дмитро»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Риба та морепродукти , Бобові , Оселедець
Вегетаріанське харчування , Низькокалорійні , ПП рецепти , Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Салати
Кількість порцій: 4
Час приготування: 40 хв.

Oчень швидкий в приготуванні салат повинен сподобатися будь-якому чоловіку. Підходить на кожен день і на святковий стіл.

Опис приготування:

Салат дуже ситний, в той же час служить вдалою закускою до пива і горілочки. Ідею цієї страви колись знайшла в інтернеті, проте салат, приготований за оригінальним рецептом, чоловікові здався сухуватим, тому доданий майонез виявився дуже доречним. Хто любить менш жирні страви, майонез може опустити.

  • Оселедець - 240 грам (я брала філе без кісток)
  • Картопля - 5 штук (середніх розмірів)
  • Цибулина - 1 штука (велика)
  • Квасоля консервована (червона) - 350 грам(1 банку)
  • Uskus - 2 Ст. Ложки
  • Олія соняшникова - 1, 5 Ст. Ложки
  • Майонез - 2 Ст. Ложки
салат
Картопля моєму, очищаємо від шкірки і ставимо варитися в воді. Солити не потрібно, так як оселедець солона.
салат
Оселедець нарізаємо кубиками.
салат
Цибулину очищаємо від шкірки і ріжемо кубиками.
салат
Варена і остиглий картопля теж ріжемо кубиками.
салат
Всі нарізані інгредієнти складаємо в глибоку миску. Відкриваємо банку консервованої квасолі, зливаємо рідину, а квасоля викладаємо в миску.
салат
Додаємо олію і перемішуємо.
салат
Вливаємо 2 столові ложки оцту.
салат
Посипаємо перцем. Відкрию секрет - перець горошком перемелений в спеціальній млинку для спецій безпосередньо перед застосуванням надає стравам особливого смаку.
салат
Додаємо майонез, перемішуємо і наше страва готова! Смачного!

Схожі рецепти