Рецепт Салат для ланчу фото

Салат для ланчу
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Риба та морепродукти , Консервований тунець , Тунець
Вегетаріанське харчування , ПП рецепти , Пісні страви
На обід , На полуденок
Салати
Кількість порцій: 4
Час приготування: 15 хв.

Слово "ланч" прийшло з англомовних країн. Це денний прийом їжі, трохи ситніше сніданку, але не такий щільний як обід. Простіше кажучи - перекус. Пропоную перекусити салатом!

Опис приготування:

Салат для ланчу готується за кілька хвилин, а ось зберігання він не підлягає.

Заправку приготувати дуже просто. Змішайте йогурт, лимонний сік і улюблену спецію, завершить смак - подрібнена зелень.

  • Пекінська капуста - 80-90 грам
  • Огірок свіжий - 0, 5 штуки (середній)
  • Помідор свіжий - 1 штука (середній)
  • Тунець консервований - 150 грам
  • Йогуртова заправка - 150 мілілітрів (або йогурт)
  • Кріп - 0, 5 пучка
  • Гарбузове насіння - 1-2 Ст. Ложок
  • Сіль - За смаком
салат для ланчу - фото крок 1
Підготуйте необхідні інгредієнти.
Помийте овочі та зелень. Тунець відокремте від рідини.
салат для ланчу - фото крок 2
Пекінську капусту нарвіть руками на середні шматочки.
Огірок наріжте довільно, але не дрібно.
З'єднайте продукти в салатник.
салат для ланчу - фото крок 3
Довільно наріжте помідор і додайте до овочів.
салат для ланчу - фото крок 4
Розберіть тунець на великі шматочки і додайте в салатник.
салат для ланчу - фото крок 5
У йогуртовую заправку або йогурт додайте подрібнений кріп і сіль, якщо необхідно. Перемішайте.
салат для ланчу - фото крок 6
Салат перемішайте. Полийте заправкою і посипте гарбузовим насінням.
салат для ланчу - фото крок 7
Салат подавайте відразу ж після приготування з житнім хлібом. Смачного!

Схожі рецепти