Салат «Цезар» з пекінською капустою
(покроковий рецепт з фото)
Салат "цезар" з пекінською капустою - по суті, той же салат "цезар", тільки листя салату тут замінені пекінською капустою. Смак виходить трохи інший, на мій погляд - нітрохи не гірше.
Салат "цезар" з пекінською капустою - більш простий, бюджетний варіант цього класичного салату. Я спробувала його в гостях і залишилася задоволена. Дуже легкий салатик, родзинка в сухариках, вони добре просочені часниковим смаком. Соус для цього салату можна приготувати самому (рецепт є на цьому сайті), а можна використовувати покупної (так роблю я). В іншому рецепт салату "цезар" з пекінською капустою дуже простий. Бажаю удачі в приготуванні і приємного апетиту!
- Пекінська капуста - 300 грам
- Куряча грудка - 200 грам
- Сир пармезан - 100 грам
- Сухарики - 100 грам
- Часник - 2 зубчики
- Масло оливкове - 70 мілілітрів
- Соус "цезар" - 100-130 грам
Курячі грудки відварити і порізати шматочками.
Пекінську капусту порізати крупною соломкою
Натерти сир
На сковороді розігріти масло, додати видавлений через чеснокодавку часник і обсмажити сухарики.
Зібрати салат: на листя салату, викласти пекінську капусту, зверху шар курка, посипати сиром, викласти сухарики і залити соусом. Смачного!