Рецепт Салат «Цезар» з огірками фото

Салат «Цезар» з огірками
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Овочі , Молочні продукти , Зелень , Огірок , Листя салату
Дієтичне харчування , ПП рецепти
На обід , На вечерю , На полуденок , На святковий стіл , Романтична вечеря , Святковий обід
Салати , Салат Цезар
Кількість порцій: 3
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Чого тільки не кладуть в цей знаменитий салат, щоб зробити його ще смачніше. Їла я його і з куркою, і з шинкою, і з лососем, але простий рецепт салату"Цезар" з огірками - в списку моїх улюблених.

Опис приготування:

Це не просто смачний салат, яких море. Це салат гармонійний, що велика рідкість. Адже що ми найбільше цінуємо в"Цезарі" ? Його хрустку основу - крутон і салат. Справжній"Цезар" за оригінальним рецептом роблять з салату романо, а це самий"міцний" з усіх видів листового салату.

Огірки тут - як давно втрачений третій брат, поверненню якого щиро радіє вся сім'я. Вони теж хрумтять, в них стільки свіжості, що навіть фірязикай соус для"Цезаря" , настільки ж калорійний, як і майонез, яким його часто намагаються замінити, стає наче легше. Так що інше гідність рецепта приготування салату"Цезар" з огірками - він куди менш поживний, ніж інші модифікації з м'ясом, рибою, копченостями і т.Д. Хороший салат. Дами

  • Салат листовий - 100 грам
  • Огірки - 2-3 штук
  • Кнопка - 0, 5 штуки
  • Яйця - 2 штуки
  • Пармезан - 50 грам
  • Гірчиця солодка - 1 Чайна ложка
  • Масло оливкове - 2/3 склянки
  • Часник - 1 зубчик
  • Сіль - За смаком
  • Перець чорний мелений - За смаком
  • Лимон - 0, 5 штуки
салат
Насамперед потрібно приготувати крутони. Для цього - зрізати скоринку з батона і нарізати м'якуш кубиками зі стороною приблизно 1 сантиметр. Укласти на деко, сбризнутьолією, посолити і запекти в духовці до золотистого кольору.
салат
Тепер потрібно приготувати соус. Для цього яйця опустити в окріп на 1 хвилину, вийняти і остудити.
салат
Видавити сік з лимона.
салат
Часник почистити і розтерти з сіллю і перцем. Додати гірчицю, яйця і лимонний сік, ретельно збити. Не припиняючи збивати, поступово ввести масло.
салат
Тепер можна вимити й обсушити салат. Нарвати листя руками.
салат
Огірки вимити і нарізати - не дуже тонко.
салат
Салатні листя обережно, щоб не пошкодити їх ніжну структуру, заправити соусом.
салат
Додати крутон і огірки. Полити соусом. Посипати тертим пармезаном і подати на стіл!

Схожі рецепти