Салат «Цезар» з огірками
(покроковий рецепт з фото)
Чого тільки не кладуть в цей знаменитий салат, щоб зробити його ще смачніше. Їла я його і з куркою, і з шинкою, і з лососем, але простий рецепт салату "цезар" з огірками - в списку моїх улюблених.
Це не просто смачний салат, яких море. Це салат гармонійний, що велика рідкість. Адже що ми найбільше цінуємо в "цезарі"? Його хрустку основу - крутон і салат. Справжній "цезар" за оригінальним рецептом роблять з салату романо, а це самий "міцний" з усіх видів листового салату.
Огірки тут - як давно втрачений третій брат, поверненню якого щиро радіє вся сім'я. Вони теж хрумтять, в них стільки свіжості, що навіть фірязикай соус для "цезаря", настільки ж калорійний, як і майонез, яким його часто намагаються замінити, стає наче легше. Так що інше гідність рецепта приготування салату "цезар" з огірками - він куди менш поживний, ніж інші модифікації з м'ясом, рибою, копченостями і т.Д. Хороший салат. Дами
- Салат листовий - 100 грам
- Огірки - 2-3 штук
- Кнопка - 0, 5 штуки
- Яйця - 2 штуки
- Пармезан - 50 грам
- Гірчиця солодка - 1 Чайна ложка
- Масло оливкове - 2/3 склянки
- Часник - 1 зубчик
- Сіль - За смаком
- Перець чорний мелений - За смаком
- Лимон - 0, 5 штуки