Салат «Цезар» з майонезом
(покроковий рецепт з фото)
Класична заправка для "цезаря" нагадує всесвітньо улюблений французький соус, але все-таки сильно від нього відрізняється. Однак рецепт приготування салату "цезар" з майонезом вже давно перестав бути чимось незвичайним!
У нашій країні до цього соусу особливе ставлення - його люблять такою щирою і відданою любов'ю, що навіть французам, напевно, і не снилася. При цьому майонезу - справжнього майонезу! - у нас, на жаль, не виробляють. А якби і виробляли, то коштував би він дуже немало.
А приготувати цей соус в домашніх умовах зовсім накладно - знадобляться всього лише склянку олії, яйце, половинка лимона і трохи гірчиці. І сам процес займає від сили 5-10 хвилин - в магазин за сурогатним майонезом в пакетиках довше бігти доведеться :). А смак… Це навіть порівнювати неможливо. Так що рекомендую вам рецепт салату "цезар" з майонезом саме домашнього приготування - не пошкодуєте!
- Салат листовий - 100 грам
- Пармезан - 50 грам
- Масло оливкове - 1 Склянка
- Гірчичний - 0, 5 чайних ложки
- Яйце - 1 штука
- Лимон - 0, 5 штуки
- Кнопка - 0, 5 штуки
- Сіль - За смаком
- Перець чорний мелений - За смаком