Салат «Цезар» з ковбасою
(покроковий рецепт з фото)
Із сотень версій легендарного салату ця, мабуть, найулюбленіша у чоловічої частини населення нашої країни. Простий рецепт салату "цезар" з ковбасою - для тих, хто любить поїсти і смачно, і ситно!
Салат "цезар" зразка 1924 року, який сьогодні вважається класичним, являє собою досить легке блюдо - здебільшого він складається з салатного листя. Російського людина таким салатом не нагодуєш! Тому в нашій країні так популярні варіанти салату "цезар" з різними м'ясними добавками.
Втім, в світовій кулінарній практиці такі експерименти не вважаються чимось незвичайним, за уязика, звичайно, що додаткові інгредієнти будуть високої якості і єдино можливою першої свіжості, а технологія приготування "цезаря" не зламаний. Це означає, що ковбасу для салату потрібно використовувати тільки хорошу, найкраще - домашню.
В іншому рецепт приготування салат "цезар" з ковбасою мало чим відрізняється від інших варіацій цього популярного страви. Давайте спробуємо його приготувати!
- Ковбаса прлукопченая або варено-копчена - 200 грам
- Салат листовий - 100 грам
- Батон пшеничний - 0, 5 штуки
- Пармезан - 50 грам
- Масло оливкове - 0, 5 склянки
- Яйця - 2 штуки
- Лимон - 0, 5 штуки
- Гірчиця солодка - 1 Чайна ложка
- Сіль - За смаком
- Перець чорний мелений - За смаком
Салат "цезар" з ковбасою готовий!