Рецепт Салат «Цезар» з ковбасою фото

Салат «Цезар» з ковбасою
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
М'ясо, Субпродукти, Зелень, Ковбаса, Листя салату
Дієтичне харчування, Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю, На святковий стіл, Романтична вечеря, Святковий обід
Салати, Салат Цезар

Із сотень версій легендарного салату ця, мабуть, найулюбленіша у чоловічої частини населення нашої країни. Простий рецепт салату "цезар" з ковбасою - для тих, хто любить поїсти і смачно, і ситно!

Салат "цезар" зразка 1924 року, який сьогодні вважається класичним, являє собою досить легке блюдо - здебільшого він складається з салатного листя. Російського людина таким салатом не нагодуєш! Тому в нашій країні так популярні варіанти салату "цезар" з різними м'ясними добавками.

Втім, в світовій кулінарній практиці такі експерименти не вважаються чимось незвичайним, за уязика, звичайно, що додаткові інгредієнти будуть високої якості і єдино можливою першої свіжості, а технологія приготування "цезаря" не зламаний. Це означає, що ковбасу для салату потрібно використовувати тільки хорошу, найкраще - домашню.

В іншому рецепт приготування салат "цезар" з ковбасою мало чим відрізняється від інших варіацій цього популярного страви. Давайте спробуємо його приготувати!

  • Ковбаса прлукопченая або варено-копчена - 200 грам
  • Салат листовий - 100 грам
  • Батон пшеничний - 0, 5 штуки
  • Пармезан - 50 грам
  • Масло оливкове - 0, 5 склянки
  • Яйця - 2 штуки
  • Лимон - 0, 5 штуки
  • Гірчиця солодка - 1 Чайна ложка
  • Сіль - За смаком
  • Перець чорний мелений - За смаком
салат
Копчену ковбасу нарізати скибочками улюбленої товщини і підсмажити з двох сторін на сковороді без масла або грилі.
салат
Батон звільнити від кірки і нарізати кубиками зі стороною приблизно 1 сантиметр. Викласти на деко, сбризнутьолією і підсмажити до золотистого кольору. Можна це зробити і на сковороді, головне, щоб крутон не вийшло занадто жирними.
салат
Пармезан натерти на тертці.
салат
Видавити сік з лимона.
салат
Яйця відварити, остудити і витягти жовтки. Вони можуть бути як звареними круто, так і трохи рідкими - на ваш погляд.
салат
Часник розтерти з сіллю і перцем. Додати гірчицю і жовтки, ретельно перемішати. Ввести лимонний сік і збити. Поступово, не припиняючи збивати, додати масло.
салат
Листя салат вимити, обсушити і нарвати руками. Заправити соусом і перемішати.
салат
Викласти на салатні листя ковбасу і крутон, полити залишками соусу і посипати тертим пармезаном.
Салат "цезар" з ковбасою готовий!

Схожі рецепти