Рецепт Салат «Цезар» з ковбасою фото

Салат «Цезар» з ковбасою
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
М'ясо , Субпродукти , Зелень , Ковбаса , Листя салату
Дієтичне харчування , Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , На святковий стіл , Романтична вечеря , Святковий обід
Салати , Салат Цезар
Кількість порцій: 2-3
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Із сотень версій легендарного салату ця, мабуть, найулюбленіша у чоловічої частини населення нашої країни. Простий рецепт салату"Цезар" з ковбасою - для тих, хто любить поїсти і смачно, і ситно!

Опис приготування:

Салат"Цезар" зразка 1924 року, який сьогодні вважається класичним, являє собою досить легке блюдо - здебільшого він складається з салатного листя. Російського людина таким салатом не нагодуєш! Тому в нашій країні так популярні варіанти салату"Цезар" з різними м'ясними добавками.

Втім, в світовій кулінарній практиці такі експерименти не вважаються чимось незвичайним, за уязика, звичайно, що додаткові інгредієнти будуть високої якості і єдино можливою першої свіжості, а технологія приготування"Цезаря" не зламаний. Це означає, що ковбасу для салату потрібно використовувати тільки хорошу, найкраще - домашню.

В іншому рецепт приготування салат"Цезар" з ковбасою мало чим відрізняється від інших варіацій цього популярного страви. Давайте спробуємо його приготувати!

  • Ковбаса прлукопченая або варено-копчена - 200 грам
  • Салат листовий - 100 грам
  • Батон пшеничний - 0, 5 штуки
  • Пармезан - 50 грам
  • Масло оливкове - 0, 5 склянки
  • Яйця - 2 штуки
  • Лимон - 0, 5 штуки
  • Гірчиця солодка - 1 Чайна ложка
  • Сіль - За смаком
  • Перець чорний мелений - За смаком
салат
Копчену ковбасу нарізати скибочками улюбленої товщини і підсмажити з двох сторін на сковороді без масла або грилі.
салат
Батон звільнити від кірки і нарізати кубиками зі стороною приблизно 1 сантиметр. Викласти на деко, сбризнутьолією і підсмажити до золотистого кольору. Можна це зробити і на сковороді, головне, щоб крутон не вийшло занадто жирними.
салат
Пармезан натерти на тертці.
салат
Видавити сік з лимона.
салат
Яйця відварити, остудити і витягти жовтки. Вони можуть бути як звареними круто, так і трохи рідкими - на ваш погляд.
салат
Часник розтерти з сіллю і перцем. Додати гірчицю і жовтки, ретельно перемішати. Ввести лимонний сік і збити. Поступово, не припиняючи збивати, додати масло.
салат
Листя салат вимити, обсушити і нарвати руками. Заправити соусом і перемішати.
салат
Викласти на салатні листя ковбасу і крутон, полити залишками соусу і посипати тертим пармезаном.
Салат"Цезар" з ковбасою готовий!

Схожі рецепти