Рецепт Салат «букет» фото

Салат «букет»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Овочі , Субпродукти , Ковбаса
Вегетаріанське харчування
На святковий стіл
Салати
Кількість порцій: 8
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Смачний і ефектний салат для святкового столу. Готувати його не дуже просто, так як процес складається з декількох етапів, але витрачений час того варто. Спробуйте!

Опис приготування:

Пропоную приготувати салат"Букет" - яскравий за смаком і кольором. У його складі різні за смаком інгредієнти, але всі вони дуже гармонійно поєднуються між собою. Подібним чином можна оформити практично будь-який улюблений вами салат. Я пропоную не тільки смачний, але і корисний варіант - з svekloм.

  • Буряк - 300 грам
  • Морква - 100 грам
  • Ковбаса - 100 грам (напівкопчена)
  • Огірок - 100 грам
  • Цибуля - 1 штука
  • Картопля - 2 штуки
  • Горіхи волоські - 50 грам
  • Часник - 2-3 зубчиків
  • Млинці готові - 6 штук
  • Майонез - За смаком
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
  • Зелень - За смаком
салат
Підготуйте необхідні інгредієнти.
салат
Картопля очистіть і наріжте соломкою.
салат
Обсмажте картоплю на сковороді до готовності. Посоліть і перекладіть на паперовий рушник, щоб прибрати надлишки жиру. Потім картопля покладіть в глибоку миску або салатник.
салат
100 грам буряка натріть на тертці корейської та додайте до картоплі.
салат
Додайте моркву, натерту на такий же тертці.
салат
Додайте цибулю, нарізаний пір'ям. Щоб цибуля не гірчить його можна попередньо обдати окропом.
салат
Ковбасу наріжте соломкою.
салат
Огірок наріжте як ковбасу - соломкою.
салат
Додайте сіль, перець, майонез. Перемішайте.
салат
Приготуйте млинці. Їх можна спекти за улюбленим рецептом, головна уязик - вони не повинні бути солодкими. Я роблю тісто так: з'єдную яйце з 1 ç.l. Пісочний я 0, 5 ç.l. Солі. Трохи збиваю і додаю 1 стакан молока, 100 грам борошна, 1 ст.Л. Рослинного масла і дрібку соди. Перемішую до зникнення грудочок. Testo майже. Із вказаної кількості інгредієнтів має вийти 6 штук.
салат
Для начинки натріть залишилася буряк на дрібній тертці (буряк всюди сира, попередньо її НЕ відварюємо).
салат
Додайте до буряка подрібнені волоські горіхи і пропущений через прес часник.
салат
Заправте начинку майонезом, посоліть і добре перемішайте.
салат
Змастіть начинкою кожен млинець, трохи відступивши від одного краю.
салат
Загорніть млинець в рулет і наріжте шматочками шириною близько 2 см. На кожному шматочку зробіть з одного боку 4 надрізу кухонними ножицями і трохи розправте руками вийшло"пелюстки" .
салат
Салат викладіть гіркою на плоску тарілку.
салат
Зверху викладіть млинці з начинкою. Готовий салат"Букет" прикрасьте зеленню і подавайте до столу.
салат
Смачного!

Схожі рецепти