Рецепт Салат «богатир» фото

Салат «богатир»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Субпродукти , Печінка
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Салати
Кількість порцій: 1-2
Час приготування: 50 хв.

Оригінальна добавка в салат смаженою печінки додасть корейської моркви неповторний смак, аромат, разом продукти створять черговий кулінарний шедевр, який простий у приготуванні і дуже поживний.

Опис приготування:

Оригінальний смак салату"Богатир" виходить в результаті змішування яловичої печінки та гострої корейкой моркви. Отримана композиція з додаванням смаженого лука і часнику буде хорошим доповненням до звичайного сімейного вечері, можна подавати як окремого живильного блюда. Універсальність страви проявляється в тому, що воно може бути подано на святковий стіл у вигляді звичайного салату. Читайте, як приготувати салат"Богатир" , в моєму рецепті.

  • Яловича печінка - 300 грам
  • Опеньки - 150 грам
  • Корейська морква - 150 грам
  • Цибулина - 2 штуки
  • Часник - 3 зубчики
  • Зелень петрушки - За смаком
  • Майонез - За смаком
  • Рослинна олія - За смаком (для смаження)
салат
1. Перед тим, як приготувати салат"Богатир" , займіться підготовкою яловичої печінки. Промийте, очистіть від плівки, розділіть і поріжте на невеликі шматочки, напоминающие соломку.
салат
2. Дістаньте обробну дошку. Очистіть цибулю від лушпиння. Поріжте на тонкі півкільця. Зменшити резатьть не варто, саме півкільця ідеально впишуться в салат. Гриби очистіть від бруду. Акуратно промийте. Поріжте на невеликі шматочки, зовні нагадують соломку.
салат
3. Дістаньте сковороду. Розігрійте її на великому вогні. Влийте рослинне масло. Посмажте на середньому вогні порізану печінку яловичу і відкладіть на окрему тарілку. Підсмажте окремо порізану цибулю. Покладіть печінку і цибулю на серветку, дайте можливість жиру стекти. Докладний дрібно часник.
салат
4. Змішайте всі інгредієнти, додайте корейську моркву, зелень. Заправте майонезом. Салат готовий.

Схожі рецепти