Руляда з курки
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 8 г. 0 хв.
Хочу поділитися з вами рецептом приготування чудової закуски з курячого філе. Руляда з курки не тільки просто готується, але і виглядає дуже апетитно, складно пройти повз, не скуштувавши!
Опис приготування:
З даного рецепта ви дізнаєтеся, як приготувати руляду з курки. Блюдо складається з декількох шарів, які прекрасно поєднуються між собою. Руляда подається до столу холодної як закуска до основного гарніру або свіжим овочам. Вдалого приготування!
- Куряча грудка - 2 штуки
- Яйця - 5 штук
- Сир твердий - 200 грам
- Горіхи волоські - 150 грам
- Масло рослинне - За смаком
- Сіль і перець - За смаком
- Зелень - За смаком
Курячі грудки очищаємо від шкіри, промиваємо. Кожну грудку розрізаємо на кілька пластів. Кожен злегка відбиваємо, солимо і перчимо до смаку.
По черзі збиваємо яйця з сіллю. Смажимо на олії з кожного збитого яйця млинець, всього 5 штук.
Укладаємо в форму фольгу, змащуємо її маслом. Тепер викладаємо руляду шарами. Спершу курка, потім яєчний млинець, горіхи, тертий сир. Чергуючи, поки не закінчаться інгредієнти.
Щільно загортаємо руляду в фольгу. Відправляємо форму в духовку на 1 час, температура 180 градусів.
Готову руляду остудіть і помістіть в холодильник на всю ніч. Вранці красиво наріжте і прикрасьте зеленню. Смачного!