Рецепт Руляда з курки фото

Руляда з курки
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Молочні продукти , Птах , Сир , Курка , Яйця , Куряча грудка
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 8 г. 0 хв.

Хочу поділитися з вами рецептом приготування чудової закуски з курячого філе. Руляда з курки не тільки просто готується, але і виглядає дуже апетитно, складно пройти повз, не скуштувавши!

Опис приготування:

З даного рецепта ви дізнаєтеся, як приготувати руляду з курки. Блюдо складається з декількох шарів, які прекрасно поєднуються між собою. Руляда подається до столу холодної як закуска до основного гарніру або свіжим овочам. Вдалого приготування!

  • Куряча грудка - 2 штуки
  • Яйця - 5 штук
  • Сир твердий - 200 грам
  • Горіхи волоські - 150 грам
  • Масло рослинне - За смаком
  • Сіль і перець - За смаком
  • Зелень - За смаком
руляда з курки - фото крок 1
Курячі грудки очищаємо від шкіри, промиваємо. Кожну грудку розрізаємо на кілька пластів. Кожен злегка відбиваємо, солимо і перчимо до смаку.
руляда з курки - фото крок 2
По черзі збиваємо яйця з сіллю. Смажимо на олії з кожного збитого яйця млинець, всього 5 штук.
руляда з курки - фото крок 3
Укладаємо в форму фольгу, змащуємо її маслом. Тепер викладаємо руляду шарами. Спершу курка, потім яєчний млинець, горіхи, тертий сир. Чергуючи, поки не закінчаться інгредієнти.
руляда з курки - фото крок 4
Щільно загортаємо руляду в фольгу. Відправляємо форму в духовку на 1 час, температура 180 градусів.
руляда з курки - фото крок 5
Готову руляду остудіть і помістіть в холодильник на всю ніч. Вранці красиво наріжте і прикрасьте зеленню. Смачного!

Схожі рецепти