Рулька з картоплею в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Готувати рульку з картоплею одне задоволення. Адже це повноцінний, недорогий обід або вечерю. Дуже зручно таке блюдо почати готувати ввечері, замаринувати, а приготувати вже на наступний день.
При виборі рульки зверніть увагу на м'ясні варіанти. Набір спецій ви можете взяти на свій смак. Але візьміть на замітку, що паприка надає страві апетитний і рум'яний колір.
- Рулька свиняча - 1-1, 2 кілограма
- Картопля - 8-9 штук (середнього розміру)
- Кетчуп - 3 Ст. Ложки
- Соєвий соус - 5 Ст. Ложок
- Суміш перців - За смаком
- Часник - 4 зубчики
- Koriandr - 1 Чайна ложка
- Гострий перець чилі - За смаком
- Сіль - За смаком
- Гірчичний - 1 Ст. Ложка
- Рослинна олія - 3 Ст. Ложки
Підготуйте необхідні інгредієнти.
Змішайте в чаші кетчуп, соєвий соус, гірчицю, 2 подрібнених зубчики часнику, перець чилі, суміш перців.
Рульку вимийте, промокніть паперовим рушником. Перекладіть в чашу з підготовленим маринадом. Добре змастити з усіх боків.
Затягніть чашу плівкою і приберіть в прохолодне місце на 10-12 годин.
Перед тим як діставати з холодильника рульку, почистіть картоплю.
Картопля наріжте великими часточками, якщо він невеликий, не розрізайте. Перекладіть в чашу. Додайте рослинне масло і 2 подрібнених зубчики часнику, slegka сіль. Перемішайте.
Візьміть рукав для запікання. Розмір о 50 см. Закріпіть з одного краю. Перекладіть в нього рульку і картопля.
Випустіть повітря і зав'яжіть з іншого кінця. Перекладіть у форму або на деко. Поставте в розігріту до 180 градусів духовку. Запор 1, 5 до 2 годин, враховуючи особливості своєї духовки. У моєму випадку на запікання пішло 1 час 20 хвилин. Після дістаньте, розкрийте рукав і поставте ще на 15-30 хвилин, щоб рулька зарум'янилася.
Після закінчення часу дістаньте рульку з картоплею з духовки.
Перекладіть на блюдо, в якому будете подавати.
Смачного!