Рецепт Рулька на мангалі фото

Рулька на мангалі
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
М'ясо, Свинина, Свиняча рулька
Вегетаріанське харчування
На природу
Гарячі страви

Любіть страви на мангалі? Але хочете урізноманітнити меню? Тоді мій рецепт, як приготувати рульку на мангалі точно для вас! Приготування рульки на мангалі - тривалий процес, але досить простий.

Приготуйте рульку на мангалі та захоплення всіх ваших гостей вам забезпечений! М'ясо вийде дуже ситним, соковитим, ароматним. Приготувавши таку рульку один раз, ви будете готувати її постійно! До речі, соус можна варіювати, можна змащувати діжонськой гірчицею, можна гострими соусами або тільки соєвим. Експериментуйте!

  • Свиняча рулька - 1, 8 кілограма
  • Лаврове листя - 3 штуки
  • Сіль - 1/2 Ст. Ложки
  • Гірчичний - 1 Ст. Ложка
  • Кетчуп - 1-2 Ст. Ложок
  • Соєвий соус - 3-4 Ст. Ложок
рулька на мангалі - фото крок 1
Підготуйте всі необхідні інгредієнти. Рульку вибирайте з великою кількістю м'яса вагою від 1, 5 кг. Краще брати близько 2 кг.
рулька на мангалі - фото крок 2
Рульку добре промийте, якщо є залишки щетини, обпалити їх. Відваріть рульку на повільному вогні протягом 2 годин з додаванням солі і лаврового листя.
рулька на мангалі - фото крок 3
Поки вариться рулька, приготуйте соус. Змішайте кетчуп, гірчицю і соєвий соус.
рулька на мангалі - фото крок 4
Перемішайте соус, він вийшов досить густим, якраз зручно буде змащувати їм рульку.
рулька на мангалі - фото крок 5
Provarennuyu rulyku рядок shampurи. Я раджу використовувати відразу 2 шампура, щоб в процесі смаження рулька НЕ ​​проверталася, так як вона досить важка. Змастіть рульку з усіх боків підготовленим соусом.
рулька на мангалі - фото крок 6
Готуйте рульку на мангалі, час від часу промащуючи додатково соусом. Смажте, поки рулька з усіх боків знайде гарний золотистий колір. По суті всередині вона готова, залишилося тільки підрум'янитися зовні.
рулька на мангалі - фото крок 7
Смачна рулька на мангалі готова. Смачного!

Схожі рецепти