Рецепт Рулетик фарширований з шпику фото

Рулетик фарширований з шпику
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Субпродукти , Свинина , Молочні продукти , Сир , Сало
Дієтичне харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю , На святковий стіл , День народження
Гарячі страви , Страви з начинкою , Рулети
Кількість порцій: 2
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Фарширований рулет з м'яса і шпику обов'язково прикрасить ваш стіл. Його можна подавати як основну страву гарячим, як закуску в холодному вигляді, а також використовувати для бутербродів.

Опис приготування:

Щоб приготувати смачний м'ясний рулет, вам знадобиться великий шматок нежирної свинини і шпик. Він дозволить рулету стати після приготування соковитим і непересушенним. Розмарин додасть неповторний аромат, а сир - вершковий присмак. Щоб дізнатися, як приготувати рулетик фарширований з шпику, читайте цей рецепт.

  • Svinoe файл - 1 кілограм
  • Сир твердий - 115 грам
  • Шавлія - За смаком
  • Шпик - 50 грам
  • Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
  • Сіль - 15 грам
  • Перець чорний мелений - 15 грам
рулетик фарширований з шпику - фото крок 1
Шматок свинячої вирізки або філе вимийте, обсушити паперовими рушниками і зачистите від плівок і жиру. Розріжте його вздовж волокон якомога глибше, але не до кінця.
рулетик фарширований з шпику - фото крок 2
Шпик або сало наріжте на тонкі шматочки. Якщо ви хочете додати страві особливий аромат, то використовуйте копчений шпик. Викладіть половину шпику в свинину.
рулетик фарширований з шпику - фото крок 3
Листочки свіжого шавлії вимийте під проточною водою і обсушити їх. Покладіть листочки в рулет. Також ви можете використовувати і інші спеції або зелень.
рулетик фарширований з шпику - фото крок 4
Твердий сир наріжте довгими брусочками. Потім викладіть їх в м'ясо. Краще використовувати такий сорт сиру, який добре плавиться.
рулетик фарширований з шпику - фото крок 5
Потім покладіть в рулет іншу половину шпику. Притисніть начинку руками, вона не повинна"вилазити" з рулету.
рулетик фарширований з шпику - фото крок 6
Сформуйте з м'яса і начинки рулет. Обвяжіте його кулінарною ниткою так, щоб він не розпався в процесі приготування. Потім натріть рулет маслом і спеціями.
рулетик фарширований з шпику - фото крок 7
У сковороді розігрійте олію і обсмажте на ньому рулет з усіх боків до рум'яної скоринки. Потім запечіть рулет в духовці при температурі двісті двадцять градусів протягом двадцяти хвилин.

Схожі рецепти