Рулетик фарширований з шпику
(покроковий рецепт з фото)
Фарширований рулет з м'яса і шпику обов'язково прикрасить ваш стіл. Його можна подавати як основну страву гарячим, як закуску в холодному вигляді, а також використовувати для бутербродів.
Щоб приготувати смачний м'ясний рулет, вам знадобиться великий шматок нежирної свинини і шпик. Він дозволить рулету стати після приготування соковитим і непересушенним. Розмарин додасть неповторний аромат, а сир - вершковий присмак. Щоб дізнатися, як приготувати рулетик фарширований з шпику, читайте цей рецепт.
- Svinoe файл - 1 кілограм
- Сир твердий - 115 грам
- Шавлія - За смаком
- Шпик - 50 грам
- Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
- Сіль - 15 грам
- Перець чорний мелений - 15 грам
Шматок свинячої вирізки або філе вимийте, обсушити паперовими рушниками і зачистите від плівок і жиру. Розріжте його вздовж волокон якомога глибше, але не до кінця.
Шпик або сало наріжте на тонкі шматочки. Якщо ви хочете додати страві особливий аромат, то використовуйте копчений шпик. Викладіть половину шпику в свинину.
Листочки свіжого шавлії вимийте під проточною водою і обсушити їх. Покладіть листочки в рулет. Також ви можете використовувати і інші спеції або зелень.
Твердий сир наріжте довгими брусочками. Потім викладіть їх в м'ясо. Краще використовувати такий сорт сиру, який добре плавиться.
Потім покладіть в рулет іншу половину шпику. Притисніть начинку руками, вона не повинна "вилазити" з рулету.
Сформуйте з м'яса і начинки рулет. Обвяжіте його кулінарною ниткою так, щоб він не розпався в процесі приготування. Потім натріть рулет маслом і спеціями.
У сковороді розігрійте олію і обсмажте на ньому рулет з усіх боків до рум'яної скоринки. Потім запечіть рулет в духовці при температурі двісті двадцять градусів протягом двадцяти хвилин.