Рулет з лаваша з овочами
(покроковий рецепт з фото)
Основою в цьому чудовому блюді є тонкий лаваша. У поєднанні з овочевою начинкою з помідорів, огірків і сиру - виходить дуже смачно! До того ж приготувати такий рулет зовсім не складно.
Це простий рецепт приготування рулету з лаваша з овочами. Щоб приготувати цю страву я використовував: помідори, огірки, твердий сир, варені яйця, майонез і два листа лаваша. Лаваш промазуємо майонезом, зверху кладемо варені яйця і огірки, накриваємо другим листом (також промазаними майонезом), потім присипаємо сиром і помідорами. Скручуємо лаваш в рулетик і відправляємо в холодильник на 30-40 хвилин. За цей час лаваш добре просочиться майонезом. Гарного дня і удачі в приготуванні рулету!
- Лаваш тонкий - 2 штуки
- Яйця варені - 2 штуки (в круту)
- Майонез - 200 грам
- Сир твердий - 150 грам
- Помідори - 2 штуки
- Огірки - 2 штуки
Розкладіть лаваш на столі, змастіть його половиною майонезу.
На лаваш викладаємо подрібнені варені яйця і дрібно порізані огірки. Зверху накриваємо другим листом лаваша.
Промащуємо другий шар майонезом, посипаємо натертим на тертці сиром і дрібно порізаними помідорами.
Скручуємо лаваш в довгий рулет, кладемо його в целофановий кульок. Відправляємо в холодильник на 30-40 хвилин.
Через пів години виймаємо рулетик з холодильника і ріжемо на порційні шматочки. Смачного!