Рулет з фаршу з сиром
(покроковий рецепт з фото)
Пропоную Вашій увазі рецепт приготування рулету з фаршу з сиром. Таке блюдо може стати як звичайним обідом або вечерею з відповідним гарніром, так і справжньою окрасою в свята!
Ідею цього смачного і простого блюда моя мама підгледіла багато років тому в одному з кулінарних журналів. І оскільки за складом цей варіант рулету був найдоступнішим для простої радянської людини, не розпещені заморськими травами, спеціями, свіжою зеленню і овочами, вона взяла його на замітку. Крім того, крім ефектного виду, рулет з фаршу з сиром володіє іншим важливим гідністю - його легше і швидше готувати, ніж котлети. Не треба стояти біля плити, змінюючи партії котлет на сковороді, рулетка сліпота 1 раз і прибрав в духовку. А там він сам запікається, даючи нам можливість відпочити або зайнятися іншими справами. Саме тому я пропоную вам ознайомитися з рецептом приготування рулету з фаршу з сиром.
- Фарш - 500 грам(50/50 яловичина і свинина)
- Сир - 200 грам
- Гриби - 150 грам (печериці)
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Яйця - 1 штука
- Петрушка - 2 штуки (пара гілочок)
- Соняшникова олія - 2 Ст. Ложки
- Перець - 1 Чайна ложка
- Сіль - 2 чайних ложки