Рецепт Рулет з баранини фото

Рулет з баранини
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Баранина
Пісні страви
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Кількість порцій: 6
Час приготування: 3 г. 0 хв.

Домашній рулет з баранини це найкраща заміна магазинним ковбас. Ніякої хімії, та й повкуснее буде. Чудова закуска на святковий стіл.

Опис приготування:

Для приготування рулету з баранини візьміть хороший шматочок філе, поріжте його на плоскі шматки і добре відбийте. Приготуйте дві суміші - томатної пасти зі спеціями і сметани зі спеціями. Змащуйте шматки м'яса сумішами по черзі і звертайте їх в рулет. Потім оберніть рулет фольгою і запікайте в духовці 1, 5 годин 200 градусах. Остудіть рулет з баранини під пресом, поріжте на шматки і подавайте на стіл. Смачного!

  • Баранина - 800 грам
  • Томатна паста - 1 Ст. Ложка
  • Соус табаско - 1 Ст. Ложка
  • Крем - 1 Ст. Ложка
  • Цукор - 1 Чайна ложка
  • Гірчичний - 1 Чайна ложка
  • Борошно - 2 чайних ложки
  • Часник - 1 зубчик
  • Пучок зелені - 1 штука
  • Яйце - 1 штука
  • Сіль, перець - За смаком
рулет з баранини - фото крок 1
Дрібно поріжте часник і змішайте його з томатною пастою, соусом табаско, цукром, борошном (1 середня лінія) і дрібкою рубаною зелені.
рулет з баранини - фото крок 2
Окремо змішайте яйце, сметану, борошно (1 середня лінія), гірчицю і трохи зелені.
рулет з баранини - фото крок 3
М'ясо порізати тонкими пластами і добре відбийте. Додати сіль, поперчіть. Перший шматок змастіть сумішшю з томатною пастою і щільно загорніть у вигляді рулету.
рулет з баранини - фото крок 4
Другий шматок змастіть сумішшю зі сметаною і оберніть їм перший рулетик. Третій шматок намастіть знову томатною пастою, і обертайте перші два. І далі за таким же принципом чергуючи мастило поки не закінчиться м'ясо. Вийде багатошаровий м'ясний рулет.
рулет з баранини - фото крок 5
Оберніть його в фольгу і відправте в духовку, розігріту до 200 градусів, на півтори години. Потім остудіть під пресом і використовуйте як закуску.

Схожі рецепти