Рулет з баранини
(покроковий рецепт з фото)
Домашній рулет з баранини це найкраща заміна магазинним ковбас. Ніякої хімії, та й повкуснее буде. Чудова закуска на святковий стіл.
Для приготування рулету з баранини візьміть хороший шматочок філе, поріжте його на плоскі шматки і добре відбийте. Приготуйте дві суміші - томатної пасти зі спеціями і сметани зі спеціями. Змащуйте шматки м'яса сумішами по черзі і звертайте їх в рулет. Потім оберніть рулет фольгою і запікайте в духовці 1, 5 годин 200 градусах. Остудіть рулет з баранини під пресом, поріжте на шматки і подавайте на стіл. Смачного!
- Баранина - 800 грам
- Томатна паста - 1 Ст. Ложка
- Соус табаско - 1 Ст. Ложка
- Крем - 1 Ст. Ложка
- Цукор - 1 Чайна ложка
- Гірчичний - 1 Чайна ложка
- Борошно - 2 чайних ложки
- Часник - 1 зубчик
- Пучок зелені - 1 штука
- Яйце - 1 штука
- Сіль, перець - За смаком
Дрібно поріжте часник і змішайте його з томатною пастою, соусом табаско, цукром, борошном (1 середня лінія) і дрібкою рубаною зелені.
Окремо змішайте яйце, сметану, борошно (1 середня лінія), гірчицю і трохи зелені.
М'ясо порізати тонкими пластами і добре відбийте. Додати сіль, поперчіть. Перший шматок змастіть сумішшю з томатною пастою і щільно загорніть у вигляді рулету.
Другий шматок змастіть сумішшю зі сметаною і оберніть їм перший рулетик. Третій шматок намастіть знову томатною пастою, і обертайте перші два. І далі за таким же принципом чергуючи мастило поки не закінчиться м'ясо. Вийде багатошаровий м'ясний рулет.
Оберніть його в фольгу і відправте в духовку, розігріту до 200 градусів, на півтори години. Потім остудіть під пресом і використовуйте як закуску.