Рецепт Розсольник з перловкою і солоними огірками фото

Розсольник з перловкою і солоними огірками
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Овочі, Крупи, Телятина, Огірок, Перлова крупа, Солоний огірок
На обід
Супи, Солоне, Розсольник

Найсмачніший розсольник потрібно варити з перловкою на яловичині або телятині. Тоді суп вийде густим, наваристим і дуже насиченим. Заправте його огірочками, кропом - і до столу! дивіться рецепт.

Кількістю води можна відрегулювати густоту супу на свій смак. Найсмачніше розсольники виходять з бочковими огірками. Вони мають яскравий кислий смак, який швидко передається супу, що в поєднанні з м'ясним бульйонів дуже смачно! хай щастить!

  • Телятина - 300-400 грам
  • Перлова крупа - 1 Склянка (об'ємом 150 мл.)
  • Солоний огірок - 3 штуки
  • Цибуля - 1 штука
  • Морква - 1 штука
  • Картопля - 3 штуки
  • Масло рослинне - 3-4 Ст. Ложок
  • Сіль - За смаком
  • Спеції - За смаком (лавровий лист, перець горошком)
  • Кріп - 1 пучок
  • Вода - 2, 5 L
розсольник з перловкою і солоними огірками - фото крок 1
Приготуйте продукти для розсольнику. Використовуйте улюблені спеції для м'ясного бульйону, я додала два лаврового листочка і кілька горошин чорного перцю. В кінці варіння їх потрібно витягти.
розсольник з перловкою і солоними огірками - фото крок 2
Ретельно переберіть і промийте перловку, м'ясо також потрібно промити під проточною водою. Так як час молоденької телятини і перловки однаково, то можна варити їх разом. У будь-якому іншому випадку спочатку варите м'ясний бульйон, після додавайте крупу. Додайте спеції, сіль, воду і зваріть до готовності м'ясо і перловку. За часом це займе 1, 5 годину.
розсольник з перловкою і солоними огірками - фото крок 3
Тепер зробіть заправку для розсольнику. Поріжте соломкою огірки, морква, поріжте дрібно цибулю. На рослинному маслі обсмажте спочатку цибулю і моркву до напівготовності, потім додайте огірочки і доведіть зажарку до готовності.
розсольник з перловкою і солоними огірками - фото крок 4
Заправка для розсольнику готова. Якщо огірки мають яскравий кисло-солоний смак, це відмінно. Якщо ні, влийте стаканчик розсолу прямо в бульйон.
розсольник з перловкою і солоними огірками - фото крок 5
М'ясний бульйон з перловкою готовий. Очистіть картопля, поріжте його соломкою тонко, додайте в суп. provara 10 хвилин.
розсольник з перловкою і солоними огірками - фото крок 6
Заправте суп смаженими огірками з овочами і дрібно порізаним свіжим кропом, проваріть хвилину. Зніміть суп з вогню, дайте настоятися хвилин 30-35. Подавайте до столу! Смачного!

Схожі рецепти