Розсольник з перловкою і солоними огірками
(покроковий рецепт з фото)
Найсмачніший розсольник потрібно варити з перловкою на яловичині або телятині. Тоді суп вийде густим, наваристим і дуже насиченим. Заправте його огірочками, кропом - і до столу! дивіться рецепт.
Кількістю води можна відрегулювати густоту супу на свій смак. Найсмачніше розсольники виходять з бочковими огірками. Вони мають яскравий кислий смак, який швидко передається супу, що в поєднанні з м'ясним бульйонів дуже смачно! хай щастить!
- Телятина - 300-400 грам
- Перлова крупа - 1 Склянка (об'ємом 150 мл.)
- Солоний огірок - 3 штуки
- Цибуля - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Картопля - 3 штуки
- Масло рослинне - 3-4 Ст. Ложок
- Сіль - За смаком
- Спеції - За смаком (лавровий лист, перець горошком)
- Кріп - 1 пучок
- Вода - 2, 5 L
Приготуйте продукти для розсольнику. Використовуйте улюблені спеції для м'ясного бульйону, я додала два лаврового листочка і кілька горошин чорного перцю. В кінці варіння їх потрібно витягти.
Ретельно переберіть і промийте перловку, м'ясо також потрібно промити під проточною водою. Так як час молоденької телятини і перловки однаково, то можна варити їх разом. У будь-якому іншому випадку спочатку варите м'ясний бульйон, після додавайте крупу. Додайте спеції, сіль, воду і зваріть до готовності м'ясо і перловку. За часом це займе 1, 5 годину.
Тепер зробіть заправку для розсольнику. Поріжте соломкою огірки, морква, поріжте дрібно цибулю. На рослинному маслі обсмажте спочатку цибулю і моркву до напівготовності, потім додайте огірочки і доведіть зажарку до готовності.
Заправка для розсольнику готова. Якщо огірки мають яскравий кисло-солоний смак, це відмінно. Якщо ні, влийте стаканчик розсолу прямо в бульйон.
М'ясний бульйон з перловкою готовий. Очистіть картопля, поріжте його соломкою тонко, додайте в суп. provara 10 хвилин.
Заправте суп смаженими огірками з овочами і дрібно порізаним свіжим кропом, проваріть хвилину. Зніміть суп з вогню, дайте настоятися хвилин 30-35. Подавайте до столу! Смачного!