Ростбіф в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Ростбіф в мультиварці готується дуже просто. М'ясо треба натерти спеціями, викласти в чашу мультівареі і забути про нього на годину. Такий ростбіф хороший і на гаряче сьогодні, і на холодну завтра.
Опис приготування:
Як приготувати ростбіф в мультиварці?
1. М'ясо промийте, просушіть. Змастіть свіжомеленим чорним перцем, сіллю, гірчицею (діжон, бажано), полийте вином і дайте трохи полежати. Хвилин 20-30. Якщо у вас є свіжі трави - чебрець, наприклад, використовуйте і його. Можна використовувати і мелені.
2. М'ясо разом з маринадом викладіть в чашу мультиварки. Попередньо налийте туди трохи рослинного масла, а також збризніть м'ясо маслом зверху.
3. Закривайте кришку і ставте режим"Гасіння" на один час.
4. Готовий ростбіф повинен трохи полежати на денці, потім нарейзайте і подавайте.
Ростбіф в мультиварці готовий!
А холодну закуску з ростбіфу можна подати на холодну з хріном і майонезом або використовувати в салат.
Смачного!
- Яловичина - 600 грам
- Біле сухе вино - 1/3 склянки
- Сіль - За смаком
- Перець чорний мелений - За смаком
- Гірчичний - 1-2 Ст. Ложок
- Масло рослинне - 4-5 Ст. Ложок (оливкова)
1. М'ясо промийте, просушіть. Змастіть свіжомеленим чорним перцем, сіллю, гірчицею (діжон, бажано), полийте вином і дайте трохи полежати. Хвилин 20-30. Якщо у вас є свіжі трави - чебрець, наприклад, використовуйте і його. Можна використовувати і мелені.
2. М'ясо разом з маринадом викладіть в чашу мультиварки. Попередньо налийте туди трохи рослинного масла, а також збризніть м'ясо маслом зверху.
3. Закривайте кришку і ставте режим"Гасіння" на один час.
4. Готовий ростбіф повинен трохи полежати на денці, потім нарейзайте і подавайте.
Ростбіф в мультиварці готовий!
А холодну закуску з ростбіфу можна подати на холодну з хріном і майонезом або використовувати в салат.
Смачного!