Рецепт Ромштекс з яйцем фото

Ромштекс з яйцем
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
М'ясо , Свинина , Яйця
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю , На святковий стіл , День народження , Новий рік , Різдво
Гарячі страви , Страви в паніровці
Кількість порцій: 4
Час приготування: 20 хв.

Відмінний варіант повноцінного гарячого страви для всієї родини - це ромштекс з яйцем в домашніх умовах. Подавати його можна з улюбленим гарніром і овочами.

Опис приготування:

Перед вами простий рецепт ромштекс з яйцем (в паніровці) і рисом на гарнір. Це прекрасне блюдо, яке може бути приготовлено всього за якихось півгодини.

1. М'ясо вимийте, промокніть паперовим рушником і викладіть на дошку.

2. Злегка відбийте свинину: найкраще робити це через харчову плівку.

3. З'єднайте сіль з перцем і улюбленими спеціями. Натріть цією сумішшю м'ясо з усіх боків.

4. Рис залийте холодною чистою водою і відправте на вогонь. Після закипання посоліть за смаком і варіть до готовності. Подавати до столу ромштекс з яйцем в домашніх умовах можна не тільки з рисом, але і з будь-яким іншим гарніром.

5. На сковороді розігрійте олію.

6. У невеликій мисці збийте яйця.

7. М'ясо опустіть в яйце, потім в борошно, знову в яйце - і, нарешті, в панірувальні сухарі.

8. Надішліть на сковороду, смажте на середньому вогні близько 4-5 хвилин з кожного боку до рум'яної скоринки.

9. Ось і весь варіант, як приготувати ромштекс з яйцем. Смачного!

  • Свинина - 600 грам
  • Яйце - 2 штуки
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
  • Спеції - За смаком
  • Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
  • Панірувальні сухарі - 50 грам
  • Борошно - 2 Ст. Ложки
Перед вами простий рецепт ромштекс з яйцем (в паніровці) і рисом на гарнір. Це прекрасне блюдо, яке може бути приготовлено всього за якихось півгодини.

1. М'ясо вимийте, промокніть паперовим рушником і викладіть на дошку.

2. Злегка відбийте свинину: найкраще робити це через харчову плівку.

3. З'єднайте сіль з перцем і улюбленими спеціями. Натріть цією сумішшю м'ясо з усіх боків.

4. Рис залийте холодною чистою водою і відправте на вогонь. Після закипання посоліть за смаком і варіть до готовності. Подавати до столу ромштекс з яйцем в домашніх умовах можна не тільки з рисом, але і з будь-яким іншим гарніром.

5. На сковороді розігрійте олію.

6. У невеликій мисці збийте яйця.

7. М'ясо опустіть в яйце, потім в борошно, знову в яйце - і, нарешті, в панірувальні сухарі.

8. Надішліть на сковороду, смажте на середньому вогні близько 4-5 хвилин з кожного боку до рум'яної скоринки.

9. Ось і весь варіант, як приготувати ромштекс з яйцем. Смачного!

Схожі рецепти