Ромштекс з свинини в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Ромштекс буває різним: рубаним, тонким, в клярі або без. Хочу вам запропонувати оригінальний рецепт приготування ромштекс з свинини в мультиварці - більш соковитий і яскравий варіант страви.
Зазвичай ромштекс готують просто на сковороді, добре відбивши і запанірувати. Пропоную вам дещо інший варіант приготування ромштекс, не зовсім класичний - в мультиварці. Для цього нам знадобиться м'ясне філе, ті ж сухарі і яйце. Гарненько відбивши м'ясо, ми пожарим його в мультиварці. Подавати до столу можна буде з будь-яким гарніром.
- М'ясо - 700 грам
- Спеції - За смаком
- Яйце - 1 штука
- Панірувальні сухарі - 3 Ст. Ложки
- Масло рослинне - За смаком (для смаження)
Свинину порізати на шматочки і відбийте.
Romšteksy сіль і poperčite, додайте спеції за смаком.
Яйце злегка збийте за допомогою вилки.
В мультиварці включите режим "жарка", налийте в каструлю рослинне масло. Ромштекс умочіть спочатку в яйце, потім - в сухарі. Коли рослинне масло нагріється, викладайте смажити ромштекс.
Смажте з двох сторін до приємного золотистого кольору.
Готові ромштекс з свинини в мультиварці подавайте з будь-яким гарніром. Смачного!