Рецепт Різотто з полуницею на 14 лютого фото

Різотто з полуницею на 14 лютого
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Ягоди, Крупи, Мал, Полуниця, Довгозерний рис
Вегетаріанське харчування
На святковий стіл, День закоханих
Гарячі страви, Різотто

Оригінальна і вишукану страву - різотто з полуницею можна подати до столу на 14 лютого, а я поділюся, як його приготувати. Сподіваюся, це блюдо вам сподобається!

Як ще можна подати таке блюдо? наприклад, почистіть велику полуницю, видаліть трохи м'якоті і заповніть ягоди готовим різотто. Часто готують спеціальне різотто з червоним вином і їм «фарширують» полуницю. У цьому рецепті використовується біле вино, яке можна замінити шампанським.

  • Мал - 160 грам (тип Karnaroli)
  • Полуниця - 150 грам
  • Лук червоний - 1/2 штуки
  • Вершкове масло - 25 грам
  • Вино біле - 50 мілілітрів
  • Бульйон овочевий - 1 літр
  • М'який сир - 70 грам (козиний сир)
  • Сіль - За смаком
  • Листя свіжої м'яти - За смаком (для прикраси)
різотто з полуницею на 14 лютого - фото крок 1
1. Klubniku чистий, промийте і наріжте кубиками.
різотто з полуницею на 14 лютого - фото крок 2
2. У сковороді розтопіть вершкове масло і обсмажте цибулю.
різотто з полуницею на 14 лютого - фото крок 3
3. Додайте рис і обсмажуйте його 1 хвилину.
різотто з полуницею на 14 лютого - фото крок 4
4. Додайте біле вино.
різотто з полуницею на 14 лютого - фото крок 5
5. Як тільки все вино вбереться, додайте полуницю.
різотто з полуницею на 14 лютого - фото крок 6
6. Влийте ополоник овочевого бульйону, сіль за смаком. Як тільки бульйон вбереться, додайте ще ополоник. Постійно помішуйте. Таким чином продовжуйте, поки не додасте весь бульйон.
різотто з полуницею на 14 лютого - фото крок 7
7. Коли рис звариться, додайте м'який сир і перемішайте.
різотто з полуницею на 14 лютого - фото крок 8
8. Різотто з полуницею прикрасьте листочками м'яти і подавайте відразу ж. Смачного!

Схожі рецепти