Різотто з полуницею на 14 лютого
(покроковий рецепт з фото)
Оригінальна і вишукану страву - різотто з полуницею можна подати до столу на 14 лютого, а я поділюся, як його приготувати. Сподіваюся, це блюдо вам сподобається!
Як ще можна подати таке блюдо? наприклад, почистіть велику полуницю, видаліть трохи м'якоті і заповніть ягоди готовим різотто. Часто готують спеціальне різотто з червоним вином і їм «фарширують» полуницю. У цьому рецепті використовується біле вино, яке можна замінити шампанським.
- Мал - 160 грам (тип Karnaroli)
- Полуниця - 150 грам
- Лук червоний - 1/2 штуки
- Вершкове масло - 25 грам
- Вино біле - 50 мілілітрів
- Бульйон овочевий - 1 літр
- М'який сир - 70 грам (козиний сир)
- Сіль - За смаком
- Листя свіжої м'яти - За смаком (для прикраси)
1. Klubniku чистий, промийте і наріжте кубиками.
2. У сковороді розтопіть вершкове масло і обсмажте цибулю.
3. Додайте рис і обсмажуйте його 1 хвилину.
4. Додайте біле вино.
5. Як тільки все вино вбереться, додайте полуницю.
6. Влийте ополоник овочевого бульйону, сіль за смаком. Як тільки бульйон вбереться, додайте ще ополоник. Постійно помішуйте. Таким чином продовжуйте, поки не додасте весь бульйон.
7. Коли рис звариться, додайте м'який сир і перемішайте.
8. Різотто з полуницею прикрасьте листочками м'яти і подавайте відразу ж. Смачного!