Різотто з огірками
(покроковий рецепт з фото)
Завжди шукаю незвичайні рецепти, і ось один з них - різотто з огірками. Розповім, як приготувати цю страву. Спробуйте! може, вам сподобається таке просте, але унікальне різотто?
Таке різотто - дуже просте блюдо, і готується воно швидко. Це відмінний варіант для вечері, коли немає часу на приготування складних страв.
- Мал - 320 грам
- Огірок - 1 штука
- Цибуля ріпчаста - 1/2 штуки
- Масло оливкове - 10 грам
- Вершкове масло - 10 грам
- Бульйон овочевий - 1 літр
- Перець чорний мелений - За смаком
- Сіль - За смаком
1. Ріпчасту цибулю почистіть, промийте, дрібно наріжте і обсмажте в суміші вершкового і оливкового масел.
2. Додайте огірок, натертий на дрібній тертці. Додати сіль, поперчіть і готуйте, перемішуючи, кілька хвилин.
3. Додайте промитий рис, перемішайте.
4. Додавайте гарячий бульйон по 1-му ополоник, поки рис не приготується. Подайте різотто гарячим.