Рецепт Різотто з огірками фото

Різотто з огірками
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Овочі, Крупи, Огірок, Мал
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю, На швидку руку
Гарячі страви, Різотто

Завжди шукаю незвичайні рецепти, і ось один з них - різотто з огірками. Розповім, як приготувати цю страву. Спробуйте! може, вам сподобається таке просте, але унікальне різотто?

Таке різотто - дуже просте блюдо, і готується воно швидко. Це відмінний варіант для вечері, коли немає часу на приготування складних страв.

  • Мал - 320 грам
  • Огірок - 1 штука
  • Цибуля ріпчаста - 1/2 штуки
  • Масло оливкове - 10 грам
  • Вершкове масло - 10 грам
  • Бульйон овочевий - 1 літр
  • Перець чорний мелений - За смаком
  • Сіль - За смаком
різотто з огірками - фото крок 1
1. Ріпчасту цибулю почистіть, промийте, дрібно наріжте і обсмажте в суміші вершкового і оливкового масел.
різотто з огірками - фото крок 2
2. Додайте огірок, натертий на дрібній тертці. Додати сіль, поперчіть і готуйте, перемішуючи, кілька хвилин.
різотто з огірками - фото крок 3
3. Додайте промитий рис, перемішайте.
різотто з огірками - фото крок 4
4. Додавайте гарячий бульйон по 1-му ополоник, поки рис не приготується. Подайте різотто гарячим.

Схожі рецепти