Рецепт Різотто з lisichkami фото

Різотто з lisichkami
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Крупи , Гриби , Мал , Лісіцкі
Пісні страви
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Різотто
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Різотто з lisichkami - варіація на тему знаменитого італійського блюда, користується величезною популярністю в усьому світі. Рис прекрасно поєднується з лисичками, блюдо виходить дуже ситним і смачним!

Опис приготування:

Завдяки багатьом кулінарним передачам багатьом господиням стали відомі назви і рецепти багатьох заморських країн. Не є винятком з правил- різотто. Зараз у багатьох ресторанах подають його і багато господинь взяли його собі на озброєння і готують вдома. Ми не будемо винятком. Як приготувати різотто з лисичками будинку?


  • Вершкове масло - 40 грам
  • Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
  • Рис Арбор - 1 Склянка
  • М'ясний бульйон - 1 літр
  • Вино біле - 1 Склянка
  • Часник - 2 зубчики
  • Лисички мариновані - 200 грам
  • Зелень - 1 пучок
  • Сіль, мускатний горіх - За смаком
різотто з lisichkami - фото крок 1
1. На сковороді розігрійте олію. Додайте до нього вершкове. Дайте вершковому маслу розійтися, але не кипіти.
різотто з lisichkami - фото крок 2
2. Через прес пропустіть очищені зубчики часнику. Злегка прогрійте часник в олії.
різотто з lisichkami - фото крок 3
3. У сковороду висипте рис. Рис Арбор не миють. Для приготування різотто це рис використовується в сухому вигляді.
різотто з lisichkami - фото крок 4
4. Рис змішайте з маслом. Прогрейте 2 хвилини. Влийте склянку білого вина. Розмішайте і дайте рису увібрати в себе вино. Після, влийте стакан бульйону. Знову розмішайте і на повільному вогні дайте рису в бульйоні покипіти.
різотто з lisichkami - фото крок 5
5. Коли рис вбере бульйон, підлити його ще трохи. Так, постійно додаючи бульйон, доводимо рис до готовності. У мене бульйон солоний. Я сіль окремо не додавала. Якщо ваш бульйон без солі, додайте її зараз. Додайте в різотто чорний мелений перець, мускатний горіх.
різотто з lisichkami - фото крок 6
7. Рис повинен дійти до готовності. Цього легко домогтися, якщо готувати його на невеликому вогні, постійно підливаючи бульйон. Рис збільшитися в обсязі і стане м'яким. При цьому це не буде однорідна в'язка каша, а кожна рісинки тримає свою форму, але при цьому оповита якимось соусом. Додайте до готового рису мариновані лисички.
різотто з lisichkami - фото крок 7
8. Додайте подрібнену зелень. Перемішайте.
різотто з lisichkami - фото крок 8
9. Подайте різотто до столу.

Схожі рецепти