Рецепт Рис з скоринкою фото

Рис з скоринкою
(покроковий рецепт з фото)

Арабська кухня
Крупи , Мал
Пісні страви , Веганські страви
На обід , На вечерю
Гарніри
Кількість порцій: 2
Час приготування: 40 хв.

Якщо вам набрид варений рис на гарнір, спробуйте приготувати його за цим рецептом! виходить хрусткий, розсипчастий рис, який обсмажується в Нутовая клярі до рум'яної скоринки.

Опис приготування:

Нижче я розповім докладніше, як приготувати рис зі скоринкою. Сорт рису для цього рецепта вибирайте розсипчастий, наприклад, басматі або жасмин. У кляр з нутовой борошна можна додати будь-які спеції на ваш смак, особливо добре підійде часниковий порошок. Готується дуже просто, а виходить ситно і смачно! Ідеально підійде до фрикадельок на вечерю.

  • Мал - 100 грам
  • Нутовая борошно - 2 Ст. Ложки
  • Рідина від консервованого нуту - 6-7 Ст. Ложок (або вода)
  • Сіль - За смаком
  • Чорний перець - За смаком
рис з скоринкою - фото крок 1
Підготуйте всі інгредієнти.
рис з скоринкою - фото крок 2
Рис добре промийте в холодній воді, потім перекладіть в каструлю. Налийте води стільки, щоб вона покривала рис на 1 см. Доведіть воду до кипіння, зменшіть вогонь на мінімум. Варіть рис під кришкою приблизно 20 хвилин.
рис з скоринкою - фото крок 3
Для клярі змішайте рідина від консервованого нуту і нутовую борошно до консистенції рідкої сметани. Приправити сіллю і poperčite.
рис з скоринкою - фото крок 4
Влийте Нутовая кляр в каструлю з рисом. Перемішайте.
рис з скоринкою - фото крок 5
Розігрійте сковороду на середньому вогні. Обсмажуйте рис у великій кількості масла до золотистої скоринки, постійно помішуючи.
рис з скоринкою - фото крок 6
Рис з скоринкою готовий, смачного!

Схожі рецепти