Рис з м'ясом і овочами
(покроковий рецепт з фото)
Смачний і ситний рис з м'ясом і овочами вам обов'язково сподобається. Готується легко і швидко, морквою, цибулею і яловичиною.
Рис з м'ясом і овочами дуже смачний і ситний обід. Так само він прекрасно підходить для вечері, так як виходить зовсім не жирним і не важким. Головне, не додавайте дуже багато м'яса. Основним інгредієнтом в цій страві повинен бути рис. М'ясо можете вибрати не тільки яловиче, але і куряче або свиняче. І овочів можете додати інших, добре підходять кабачки і брокколі. Рецепт рису з м'ясом і овочами з фото надіслав мені мій друг з Китаю. Я нічого не змінювала, так і ділюся ним з вами. Не забудьте зварити рис перед тим, як приступіть до гасіння м'яса і овочів. Вам обов'язково сподобається.
- Мал - 2 склянки (заздалегідь зварити.)
- Ріпчаста цибуля - 1 штука
- Морква - 2 штуки
- Яловичина - 300-500 грам
- Соєвий соус - 2 Ст. Ложки
- Рослинна олія - За смаком (для смаження.)
- Зелений горошок - За смаком (по бажанню.)
- Часник - 2 зубчики
- Сіль - За смаком
- Чорний мелений перець - За смаком
Наріжте цибулю моркву і часник.
М'ясо наріжте маленькими шматочками.
Спочатку обсмажте на олії яловиче м'ясо.
Коли м'ясо буде майже готове, поміняє свій колір, додайте овочів.
Тушкуйте овочі з м'ясом три хвилини, потім висипте до них варений рис.
Перемішайте і додайте соєвого соусу.
Додати сіль, поперчіть за смаком. Гарненько перемішайте ще раз. Накрийте кришкою і тушкуйте десять хвилин.
Ваш рис з м'ясом і овочами готовий. Після того, як все загасили, можете додати зеленого горошку, перемішати і згасити разом з ним ще п'ять хвилин, постійно помішуючи. Смачного.