Рецепт Рис з м'ясом і овочами фото

Рис з м'ясом і овочами
(покроковий рецепт з фото)

Арабська кухня , Східна кухня
М'ясо , Овочі , Яловичина , Морква , Цибуля
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 1 дн. 16 г. 0 хв.

Смачний і ситний рис з м'ясом і овочами вам обов'язково сподобається. Готується легко і швидко, морквою, цибулею і яловичиною.

Опис приготування:

Рис з м'ясом і овочами дуже смачний і ситний обід. Так само він прекрасно підходить для вечері, так як виходить зовсім не жирним і не важким. Головне, не додавайте дуже багато м'яса. Основним інгредієнтом в цій страві повинен бути рис. М'ясо можете вибрати не тільки яловиче, але і куряче або свиняче. І овочів можете додати інших, добре підходять кабачки і брокколі. Рецепт рису з м'ясом і овочами з фото надіслав мені мій друг з Китаю. Я нічого не змінювала, так і ділюся ним з вами. Не забудьте зварити рис перед тим, як приступіть до гасіння м'яса і овочів. Вам обов'язково сподобається.

  • Мал - 2 склянки (заздалегідь зварити.)
  • Ріпчаста цибуля - 1 штука
  • Морква - 2 штуки
  • Яловичина - 300-500 грам
  • Соєвий соус - 2 Ст. Ложки
  • Рослинна олія - За смаком (для смаження.)
  • Зелений горошок - За смаком (по бажанню.)
  • Часник - 2 зубчики
  • Сіль - За смаком
  • Чорний мелений перець - За смаком
рис з м'ясом і овочами - фото крок 1
Наріжте цибулю моркву і часник.
рис з м'ясом і овочами - фото крок 2
М'ясо наріжте маленькими шматочками.
рис з м'ясом і овочами - фото крок 3
Спочатку обсмажте на олії яловиче м'ясо.
рис з м'ясом і овочами - фото крок 4
Коли м'ясо буде майже готове, поміняє свій колір, додайте овочів.
рис з м'ясом і овочами - фото крок 5
Тушкуйте овочі з м'ясом три хвилини, потім висипте до них варений рис.
рис з м'ясом і овочами - фото крок 6
Перемішайте і додайте соєвого соусу.
рис з м'ясом і овочами - фото крок 7
Додати сіль, поперчіть за смаком. Гарненько перемішайте ще раз. Накрийте кришкою і тушкуйте десять хвилин.
рис з м'ясом і овочами - фото крок 8
Ваш рис з м'ясом і овочами готовий. Після того, як все загасили, можете додати зеленого горошку, перемішати і згасити разом з ним ще п'ять хвилин, постійно помішуючи. Смачного.

Схожі рецепти