Рис з кукурудзою
(покроковий рецепт з фото)
Рис з кукурудзою це цікавий гарнір, ситний і приємний на смак. Рис з кукурудзою зазвичай добре їдять діти, його можна готувати його і як основне блюдо. Рис з кукурудзою - це основа багатьох салатів.
Щоб відварити рис, потрібно в каструлю налити води на два пальці вище, ніж рис. Довести до кипіння і варити на повільному вогні до готовності або брати на склянку рису дві склянки води. Все залежить від того який консистенції рис вам потрібен. Рис з кукурудзою можна заправити майонезом або вершковим маслом. Додати спеції за смаком. Можна додати трохи потовченого часнику. Рис з кукурудзою відмінний гарнір до риби або курки, а також основа багатьох салатів. Так що, якщо зваріть багато рису з кукурудзою, то із залишків можна спорудити салатик. Успіхів і приємного апетиту!
- Мал - 400 грам
- Кукурудза - 300 грам
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
Рис відварити в підсоленій воді до готовності.
У промитий охолоджений рис додати кукурудзу з банки.
Рис змішати з кукурудзою, заправити майонезом і додати спецій.
Подати як гарнір або самостійне блюдо. Смачного!