Рибні нагетси для дітей
(покроковий рецепт з фото)
З хрусткою скоринкою, соковиті всередині, апетитні, смачні рибні нагетси для дітей, які ми готуємо самі. Ніякого порівняння з магазинними! Адже домашні дадуть їм 100 очок вперед.
Тілапія як ніяка інша рибка підходить для вживання діткам. Філе цієї риби не містить дрібних кісток і швидко чиститься. Рибні нагетси для дітей - це блюдо, яке не залишає байдужими ні дорослих, ні дітей. Виглядають такі рибні нагетси дуже апетитно, готуються легко і досить швидко, без особливого клопоту. Що ж стосується головного інгредієнта (риби), то для приготування рибних наггетсів підійде абсолютно будь-яка інша морська риба, яка буде вам до душі.
- Файл тілапія - 350 грам
- Борошно - 3 Ст. Ложки
- Яйце - 1 штука
- Перець чорний мелений - 1/2 чайних ложки
- Часник сушений - 1/2 чайних ложки
- Панірувальні сухарі - 3/4 склянки
- Сіль - 2-3 Щепоток
1. Наріжте рибне філе на середні шматочки, замаринуйте їх в часнику, перці і солі на півгодини.
2. Занурте рибні шматочки в борошно.
3. У невеликій піалі збийте яйце з дрібкою солі. Після чого обваляйте рибу в яєчної суміші.
4. Посипте рибу панірувальними сухарями.
5. Обсмажте рибні нагетси в киплячій олії 5-6 хвилин.
6. Промокніть зайвий жир з наггетсів за допомогою паперових серветок.