Рецепт Рибна закуска на шпажках фото

Рибна закуска на шпажках
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти
Дієтичне харчування , Пісні страви
На святковий стіл
Страви на шпажках
Кількість порцій: 6
Час приготування: 10 хв.

Рецепт приготування рибної закуски на шпажках. Блюдо відмінно підійде до святкового столу, а так само і для повсякденного закуски.

Опис приготування:

Напевно, жоден фуршет не обходиться без закусок на шпажках. Є закуски, nanizannиe з shpazhki, дуже зручно, і робити їх дуже просто і швидко. В нашій закусці використовується риб'яче філе.

  • Сік лимона - 1 Чайна ложка
  • Рослинна олія - 50 мілілітрів
  • Лист лавровий - 4 штуки
  • Огірки - 4 штуки
  • Порей або Пражила - 3 штуки
  • Довгі шпажки - 1 штука (упаковка)
  • Філе риби - 600 грам
  • Сіль - 1 Ст. Ложка
  • Вода - 400 мілілітрів
  • Перець горошок - 1/3 чайних ложки
  • Томати - 4 штуки
  • Трави сушені - 1/3 чайних ложки
  • Перець солодкий - 1/2 чайних ложки
рибна закуска на шпажках - фото крок 1
1. Так як розморожену рибу сирою їсти не можна, рибу нам треба обробити на філе, і замарінуем її «на гарячу». Приготуємо маринад: закип'ятити воду, Поставка Tuda список lavrovogo, перцю, sushenoy зелений, шматочки солодкого сушеного перцю, оцту, рослинного масла і солі. У форму укладемо філе і заливаємо гарячим маринадом. Риба буде готова через добу.
рибна закуска на шпажках - фото крок 2
2. Промиваємо помідори і огірки, потім обсушуємо їх і нарізаємо огірки в формі кружечків, приблизною товщини три-чотири міліметри, помідори розрізаємо на чотири частини і і, нарізаємо шматочками приблизною товщини чотири-п'ять міліметрів.
рибна закуска на шпажках - фото крок 3
3. Промиваємо Пражила (гібрид часнику і цибулі), воді даємо стекти. Навскоси, тонкими скибочками нарізаємо стебло. Замінити Пражила можна стеблом порею. Соком лимона поливаємо гострий Пражила, нарізаний шматочками.
рибна закуска на шпажках - фото крок 4
4. З маринаду виймаємо рибу, і нарізаємо невеликими шматочками, трохи менше кружечків огірків . Нарізані шматочки нанизуємо на довгі шпажки, чергуючи кожен шматочок: риба, помідор, praj, огірок і так далі. Хоча ніякої принциповості в порядку нанизування немає, його можна міняти. Для торжества або фуршету це блюдо буде незамінним.

Схожі рецепти