Рибна закуска на шпажках
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування рибної закуски на шпажках. Блюдо відмінно підійде до святкового столу, а так само і для повсякденного закуски.
Напевно, жоден фуршет не обходиться без закусок на шпажках. Є закуски, nanizannиe з shpazhki, дуже зручно, і робити їх дуже просто і швидко. В нашій закусці використовується риб'яче філе.
- Сік лимона - 1 Чайна ложка
- Рослинна олія - 50 мілілітрів
- Лист лавровий - 4 штуки
- Огірки - 4 штуки
- Порей або Пражила - 3 штуки
- Довгі шпажки - 1 штука (упаковка)
- Філе риби - 600 грам
- Сіль - 1 Ст. Ложка
- Вода - 400 мілілітрів
- Перець горошок - 1/3 чайних ложки
- Томати - 4 штуки
- Трави сушені - 1/3 чайних ложки
- Перець солодкий - 1/2 чайних ложки
1. Так як розморожену рибу сирою їсти не можна, рибу нам треба обробити на філе, і замарінуем її «на гарячу». Приготуємо маринад: закип'ятити воду, Поставка Tuda список lavrovogo, перцю, sushenoy зелений, шматочки солодкого сушеного перцю, оцту, рослинного масла і солі. У форму укладемо філе і заливаємо гарячим маринадом. Риба буде готова через добу.
2. Промиваємо помідори і огірки, потім обсушуємо їх і нарізаємо огірки в формі кружечків, приблизною товщини три-чотири міліметри, помідори розрізаємо на чотири частини і і, нарізаємо шматочками приблизною товщини чотири-п'ять міліметрів.
3. Промиваємо Пражила (гібрид часнику і цибулі), воді даємо стекти. Навскоси, тонкими скибочками нарізаємо стебло. Замінити Пражила можна стеблом порею. Соком лимона поливаємо гострий Пражила, нарізаний шматочками.
4. З маринаду виймаємо рибу, і нарізаємо невеликими шматочками, трохи менше кружечків огірків . Нарізані шматочки нанизуємо на довгі шпажки, чергуючи кожен шматочок: риба, помідор, praj, огірок і так далі. Хоча ніякої принциповості в порядку нанизування немає, його можна міняти. Для торжества або фуршету це блюдо буде незамінним.