Рецепт Рибна нарізка фото

Рибна нарізка
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Лосось, Риба та морепродукти, Палтус, Сьомга
Дієтичне харчування, Пісні страви
На святковий стіл, Фуршет

Рибну нарізку можна подати як індивідуально, так і на загальному блюді. Поєднання червоної і білої риби жирних сортів прикрасить і різноманітить святковий стіл.

Основним успіхом красивою подачі рибної нарізки - це її товщина. Чим тонше будуть шматочки, тим витонченішою буде виглядати страва. Для таких цілей слід використовувати слайсер. Можна також придбати готову нарізану рибу, залишиться тільки оформити.

  • Лосось - 120 грам (нарізка)
  • Палтус - 120 грам (нарізка)
  • Лимон - 1/2 штуки (великого розміру)
  • Маслини - - За смаком
  • Оливки - - За смаком
  • Кріп - - За смаком
рибна нарізка - фото крок 1
Підготуйте необхідні продукти.
рибна нарізка - фото крок 2
Візьміть по шматочку червоної і білої риби, збризніть злегка лимонним соком.
рибна нарізка - фото крок 3
Покладіть рибні шматочки один на одного і скрутіть рулетиком.
рибна нарізка - фото крок 4
Візьміть блюдо / тарілку, встановіть в центр отриманий рулетик. Розправте краю, щоб нагадувало "трояндочку" .
рибна нарізка - фото крок 5
Повторіть процес з іншими шматочками риби і встановіть на блюдо. У центр "трояндочки" покладіть оливки і маслини.
рибна нарізка - фото крок 6
Лимон розріжте навпіл. Видаліть кісточки. Половинки наріжте на тонкі скибочки.
рибна нарізка - фото крок 7
Скибочки лимона складіть в ряд внахлест.
рибна нарізка - фото крок 8
Поверніть "трояндочку" і покладіть на блюдо до риби.
рибна нарізка - фото крок 9
Скрутіть трояндочки з решти лимонних часточок. Розкладіть навколо риби, перезарядка olivkami, maslinami, кропом.
рибна нарізка - фото крок 10
Рибну нарізку подавайте на стіл відразу ж після приготування.
Смачного!

Схожі рецепти