Рибна нарізка
(покроковий рецепт з фото)
Рибну нарізку можна подати як індивідуально, так і на загальному блюді. Поєднання червоної і білої риби жирних сортів прикрасить і різноманітить святковий стіл.
Основним успіхом красивою подачі рибної нарізки - це її товщина. Чим тонше будуть шматочки, тим витонченішою буде виглядати страва. Для таких цілей слід використовувати слайсер. Можна також придбати готову нарізану рибу, залишиться тільки оформити.
- Лосось - 120 грам (нарізка)
- Палтус - 120 грам (нарізка)
- Лимон - 1/2 штуки (великого розміру)
- Маслини - - За смаком
- Оливки - - За смаком
- Кріп - - За смаком
Підготуйте необхідні продукти.
Візьміть по шматочку червоної і білої риби, збризніть злегка лимонним соком.
Покладіть рибні шматочки один на одного і скрутіть рулетиком.
Візьміть блюдо / тарілку, встановіть в центр отриманий рулетик. Розправте краю, щоб нагадувало "трояндочку" .
Повторіть процес з іншими шматочками риби і встановіть на блюдо. У центр "трояндочки" покладіть оливки і маслини.
Лимон розріжте навпіл. Видаліть кісточки. Половинки наріжте на тонкі скибочки.
Скибочки лимона складіть в ряд внахлест.
Поверніть "трояндочку" і покладіть на блюдо до риби.
Скрутіть трояндочки з решти лимонних часточок. Розкладіть навколо риби, перезарядка olivkami, maslinami, кропом.
Рибну нарізку подавайте на стіл відразу ж після приготування.
Смачного!
Смачного!