Риба з овочами під сиром
(покроковий рецепт з фото)
Це одне з тих страв, приготування якого не вимагає великої кількості часу і сил. Ми всього лише з'єднаємо всі інгредієнти і відправимо їх в духовку. Швидко, просто і смачно!
Якщо Ви в пошуках простого рецепту соковитою риби, то Вам сюди! Цибуля, морква і помідори зроблять блюдо соковитим, а сметанний соус додасть ніжну нотку пікантності. До речі, рибу можете брати будь-яку, в моєму випадку - це філе пангасіуса. Отже, розповідаю, як приготувати соковиту рибу з овочами під сиром.
- Філе пангасіуса - 3-4 штук
- Морква - 1 штук
- Цибуля ріпчаста - 1-2 штуки
- Помідор - 2-3 штук
- Сир твердий - 50 грам
- Крем - 2 Ст. Ложки
- Гірчичний - 1 Ст. Ложок
- Спеції - 1 За смаком
У форму для запікання, змащену маслом, викладіть натерту моркву.
Лук крупно наріжте і розкладіть наступним шаром по моркви.
В окремій мисці змішайте сметану, гірчицю, сіль і спеції для риби.
На овочі викладіть нарізане філе пангасіуса і змастіть сметанним соусом. Зверху розкладіть нарізані помідори.
Посипте рибу з овочами тертим сиром, прикрийте форму фольгою і поставте в духовку, розігріту до 200 градусів на 30 хвилин. Для 10-15 хвилин до готовності страви фольгу приберіть, щоб запіканка зарум'янилася.
Подавайте блюдо гарячим. Смачного!