Риба під сиром в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Дуже смачне і неймовірно просте в приготуванні блюдо! Рибу можна використовувати будь-яку, але я віддаю перевагу брати філе минтая. Філе запікається з овочами під хрусткою сирною скоринкою. Рекомендую!
Перед вами - простий рецепт приготування риби під сиром в духовці. Рибне філе попередньо заливаємо лимонним соком, присипаємо сіллю і перцем. Обсмажуємо на сковороді цибулю і моркву до напівготовності. Викладаємо все шарами в форму для запікання, зверху присипаємо тертим сиром. Готуємо в духовці 25 хвилин. Гарного вам дня!
- Минтай, філе - 4 штуки
- Морква - 3-4 штук
- Цибуля ріпчаста - 2 штуки
- Сир твердий - 200 грам
- Майонез - За смаком
- Лимонний сік - 1 Чайна ложка
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
Філе минтая полийте лимонним соком, присипте сіллю і перцем. Овочі очистіть від шкірки. Сир натріть на тертці.
Подрібнюємо цибулю, моркву натираємо на середній тертці.
Обсмажуємо моркву з цибулею на сковороді до напівготовності. Половину овочів прибираємо, кладемо рибу, зверху - морква шар, майонез і тертий сир.
Ставимо страву в духовку на 25 хвилин, температура 180 градусів.
Смачного!