Рецепт салату з селери і яблук
(покроковий рецепт з фото)
Цей салат із серії "чим простіше, тим краще! & Quot. Дуже вдале поєднання яблук і черешкові селери. Соковитий і хрусткий салат цілком замінить собою вечерю. А якщо заправити олією, то можна подати до м'яса.
Селера і яблука дуже вдало поєднуються в салатах. Особливо припаде до смаку цей салат тим, хто сидить на дієті і стежить за вагою, адже такий салат низькокалорійний, але досить поживний і цілком замінить собою вечерю. А якщо заправити салат оливковою олією, змішаним з лимонним соком, він стане відмінним доповненням до м'ясних страв. Рецепт, з якого ви дізнаєтеся, як приготувати салат з селерою і яблуком перед вами. Готуємо!
- Селера стебла - 2 штуки
- Яблуко - 1 штука
- Грецькі горіхи - 5-6 штук
- Апельсин - 0, 5 штуки
- Обкладинка - 0, 5 чайних ложки
- Мед - 1 Чайна ложка
- Натуральний йогурт - 0, 5 склянки
Очистимо і злегка подрібнити горіхи. Яблуко наріжемо тонкими скибочками або кубиками і збризніть соком лимона, щоб воно не потемніло.
Стебла селери помиємо, обсушити і наріжемо тонкими скибочками. Якщо селера для вас злегка жестковат, можна потомить його хвилину-півтори на сухій сковороді на середньому вогні.
І тепер формуємо салат. Викладаємо в салатник остиглий селера.
Додаємо скибочки яблук і волоські горіхи.
Додамо шматочки апельсина і поливаємо йогуртом, змішаним з медом і корицею.