Рецепт Рецепт капустяного салату фото

Рецепт капустяного салату
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Фрукти , Капуста , Зелень , Яблука , Цибуля , Фенхель
Вегетаріанське харчування , Низькокалорійні , ПП рецепти , Пісні страви
На обід , На вечерю , На швидку руку
Салати
Кількість порцій: 6
Час приготування: 15 хв.

Неймовірно легкий, корисний і дієтичний, але разом з тим живильний салат, тому ви не залишитеся голодними. Розповім рецепт капустяного салату. Такий можна приготувати в будь-який час року.

Опис приготування:

Салат дуже простий в приготуванні, його можна зробити дуже швидко. Його можна подавати в мисці або використовувати для бутербродів. Можна додати до нього інші інгредієнти, наприклад, грейпфрут або апельсин, зелень. Здоровий, корисний і смачний салат для всієї родини.

  • Зелена капуста - 0, 5 штуки
  • Яблука - 2 штуки
  • Фенхель - 1 штука
  • Сіль, перець - За смаком
  • Червона цибуля - 0, 5 штуки
  • Рисовий оцет - 2 Ст. Ложки
  • Мед - 2 Ст. Ложки
  • Сушений естрагон - 1 Чайна ложка
  • Гірчичний - 1 Чайна ложка
  • Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
рецепт капустяного салату - фото крок 1
1. Візьміть велику миску, в ній набагато зручніше перемішувати. Капусту вимийте і нарубати дрібно, складіть в миску.
рецепт капустяного салату - фото крок 2
2. Тонкими смужками наріжте фенхель, яблука очистіть від насіння і наріжте тонкими брусочками, складіть все до капусти, сіль і poperčite.
рецепт капустяного салату - фото крок 3
3. В окрему миску наріжте дрібно червона цибуля, змішайте його з рисовим оцтом, медом, гірчицею, естрагоном.
рецепт капустяного салату - фото крок 4
4. Приготовану заправку перекладіть в миску до основних інгредієнтів, перемішайте, при необхідності додайте сіль.
рецепт капустяного салату - фото крок 5
5. Готовий салат відразу подавайте до столу.

Схожі рецепти