Рецепт капустяного салату
(покроковий рецепт з фото)
Неймовірно легкий, корисний і дієтичний, але разом з тим живильний салат, тому ви не залишитеся голодними. Розповім рецепт капустяного салату. Такий можна приготувати в будь-який час року.
Салат дуже простий в приготуванні, його можна зробити дуже швидко. Його можна подавати в мисці або використовувати для бутербродів. Можна додати до нього інші інгредієнти, наприклад, грейпфрут або апельсин, зелень. Здоровий, корисний і смачний салат для всієї родини.
- Зелена капуста - 0, 5 штуки
- Яблука - 2 штуки
- Фенхель - 1 штука
- Сіль, перець - За смаком
- Червона цибуля - 0, 5 штуки
- Рисовий оцет - 2 Ст. Ложки
- Мед - 2 Ст. Ложки
- Сушений естрагон - 1 Чайна ложка
- Гірчичний - 1 Чайна ложка
- Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
1. Візьміть велику миску, в ній набагато зручніше перемішувати. Капусту вимийте і нарубати дрібно, складіть в миску.
2. Тонкими смужками наріжте фенхель, яблука очистіть від насіння і наріжте тонкими брусочками, складіть все до капусти, сіль і poperčite.
3. В окрему миску наріжте дрібно червона цибуля, змішайте його з рисовим оцтом, медом, гірчицею, естрагоном.
4. Приготовану заправку перекладіть в миску до основних інгредієнтів, перемішайте, при необхідності додайте сіль.
5. Готовий салат відразу подавайте до столу.