Рецепт Расгулла фото

Расгулла
(покроковий рецепт з фото)

Східна кухня , Індійська кухня
Молочні продукти , Молоко
Пісні страви , Веганські страви
На полуденок , Для дітей , На швидку руку , На святковий стіл , Десерт
Десерти , Цукерки
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 8 г. 0 хв.

Блюдо"расгулла" подають в Індії туристам майже в кожному ресторані як вишуканий десерт. Розкусивши його, у вас в роті відбувається маленький солодкий вибух. Хочете дізнатися, як приготувати"расгулла" будинки?

Опис приготування:

Молоко для панира беріть з низьким вмістом жирності і з коротким терміном придатності. Сироп можете використовувати будь-який ягідний або фруктовий на ваш смак, а можна приготувати його просто з цукру (150 г) і води (350 мл). Приємних вам клопоту на кухні!

  • Молоко 1, 5% - 1 літр
  • Сік лимонний - 2-3 Ст. Ложок
  • Сироп персиковий - 300 мілілітрів
расгулла - фото крок 1
Підготуйте необхідні інгредієнти.
расгулла - фото крок 2
Для початку приготуйте панир. Молоко доведіть до кипіння, зменшіть вогонь і додайте лимонний сік. Молоко почне створаживаться, зніміть з вогню. Викладаємо сир до марлі, складену вчетверо. Гарненько відіжміть.
расгулла - фото крок 3
Свіжий панир вимісити руками до однорідності. Панир повинен не прилипати до рук і легко скочуватися в кульки.
Скачайте кульки величиною не більше волоського горіха.
расгулла - фото крок 4
Опустіть їх в киплячий сироп і варіть під кришкою 10 хвилин. Зніміть з вогню і помістіть каструлю у велику ємність з холодною водою, щоб десерт швидше охолов.
расгулла - фото крок 5
Як тільки кульки охолонуть, перекладіть їх в ємність з кришкою, залийте сиропом і поставте в холодильник на 8 годин.
Расгулла подається охолодженої в сиропі. Смачного!

Схожі рецепти