Рецепт Рагу з м'ясом і овочами фото

Рагу з м'ясом і овочами
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Овочі , Свинина
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На святковий стіл
Гарячі страви , Рагу
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

М'ясо та овочі - чудове поєднання. Таке рагу можна приготувати навіть на невелике сімейне торжество.

Опис приготування:

Ніжне рагу з легким запахом часнику і вершковим смаком можна подавати як самостійне блюдо, а можна до нього відварити рис або картопля. Буде дуже смачно і ситно - гарантую, адже перевірено це блюдо на не раз. А рецепт приготування рагу з м'ясом і овочами досить простий і нічого надскладного в ньому немає. Продукти цілком звичайні, ніяких модерних процесів немає, тому читаємо рецепт рагу з м'ясом і овочами і готуємо. Удачі вам і смачного результату!

  • Свинина - 400 грам
  • Баклажан - 1 штука
  • Перець болгарський - 1 штука
  • Цибуля ріпчаста - 1-2 штук
  • Помідор - 1-2 штук
  • Часник - 2-3 зубчиків
  • Сир - 75 грам
  • Крем - 3 Ст. Ложки
  • Масло для смаження - 1-2 Ст. Ложок
  • Сіль - 1 Чайна ложка (за смаком)
  • Перець чорний мелений - 2 щіпки
рагу з м'ясом і овочами - фото крок 1
М'ясо миємо й нарізаємо на маленькі шматочки. Можна кубиками, можна смужками.
рагу з м'ясом і овочами - фото крок 2
Готувати рагу можна в сковороді з високими бортикам, або в казанку. Обсмажуємо м'ясо до легкої рум'яної скоринки. Смажити можна або на рослинному, або на вершковому маслі.
рагу з м'ясом і овочами - фото крок 3
Баклажан нарізаємо на кубики. Можна їх потім посолити, щоб вони дали сік і випустили гіркоту. Потім промити.
рагу з м'ясом і овочами - фото крок 4
Перець очищаємо від насіння і нарізаємо смужками.
рагу з м'ясом і овочами - фото крок 5
Помідор і очищену цибулю теж нарізаємо кубиками.
рагу з м'ясом і овочами - фото крок 6
Відправляємо овочі до обсмаженого м'яса. Солимо і перчимо. Додаємо приблизно 3/4 склянки води або бульйону. Закриваємо кришкою і тушкуємо хвилин 15-20.
рагу з м'ясом і овочами - фото крок 7
У мисочку натираємо сир і додаємо до нього сметану. Очищаємо часник і дрібно рубаємо. Змішуємо сир, часник і сметану.
рагу з м'ясом і овочами - фото крок 8
Додаємо отриману суміш в м'ясо з овочами, перемішуємо і тушкуємо хвилин 3-5.

Схожі рецепти