Рецепт Рагу з фаршу з кабачками фото

Рагу з фаршу з кабачками
(покроковий рецепт з фото)

Італійська кухня
М'ясо , Овочі , Фарш , Кабачок
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Рагу
Кількість порцій: 4-5
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Рагу з фаршем і кабачками - смачне, корисне і ситне блюдо, що дозволяє готувати м'ясо і гарнір разом. Залежно від сезону, рагу можна готувати по-різному - всі продукти будуть до речі.

Опис приготування:

Рагу з фаршу з кабачками почнемо готувати з очищення овочів. Потім їх треба нарізати приблизно однаковими кубиками. Обсмажуємо цибулю, часник, потім додаємо фарш. Поступово вводимо всі овочі і спеції. Тушкуємо до готовності овочів.

  • Кабачки - 2 штуки
  • Фарш м'ясний - 250 грам
  • Морква - 1 штука
  • Перець болгарський - 1 штука
  • Картопля - 1 штука
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Часник - 2 зубчики
  • Томатна паста - 1 Ст. Ложка
  • Спеції - За смаком
  • Сіль - За смаком
  • Масло рослинне - За смаком
рагу з фаршу з кабачками - фото крок 1
Очистити і нарізати кубиками кабачки. Залити підсоленою водою і залишити на хвилин 20.
рагу з фаршу з кабачками - фото крок 2
Картопля, морква і перець порізати невеликими кубиками. Цибулю і часник дрібно ріжемо.
рагу з фаршу з кабачками - фото крок 3
Налити в глибоку сковорідку масло, passeruem цибулю, часник.
рагу з фаршу з кабачками - фото крок 4
Додаємо фарш, перемішуючи, тушкуємо пару хвилин.
рагу з фаршу з кабачками - фото крок 5
Додаємо, морква, перець, заважаємо. Тушкуємо ще хвилини 2-3.
рагу з фаршу з кабачками - фото крок 6
Потім закладаємо баклажани, перемішуємо. Nalivaem 1, 5-2 склянки води, додаємо томатну пасту, спеції і сіль за смаком.
рагу з фаршу з кабачками - фото крок 7
Закриваємо кришкою, tusim 20-25 хвилин.
рагу з фаршу з кабачками - фото крок 8
Додаємо картоплю. Тушкуємо до готовності картоплі.

Схожі рецепти