Рагу з фаршу з кабачками
(покроковий рецепт з фото)
Рагу з фаршем і кабачками - смачне, корисне і ситне блюдо, що дозволяє готувати м'ясо і гарнір разом. Залежно від сезону, рагу можна готувати по-різному - всі продукти будуть до речі.
Рагу з фаршу з кабачками почнемо готувати з очищення овочів. Потім їх треба нарізати приблизно однаковими кубиками. Обсмажуємо цибулю, часник, потім додаємо фарш. Поступово вводимо всі овочі і спеції. Тушкуємо до готовності овочів.
- Кабачки - 2 штуки
- Фарш м'ясний - 250 грам
- Морква - 1 штука
- Перець болгарський - 1 штука
- Картопля - 1 штука
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Часник - 2 зубчики
- Томатна паста - 1 Ст. Ложка
- Спеції - За смаком
- Сіль - За смаком
- Масло рослинне - За смаком
Очистити і нарізати кубиками кабачки. Залити підсоленою водою і залишити на хвилин 20.
Картопля, морква і перець порізати невеликими кубиками. Цибулю і часник дрібно ріжемо.
Налити в глибоку сковорідку масло, passeruem цибулю, часник.
Додаємо фарш, перемішуючи, тушкуємо пару хвилин.
Додаємо, морква, перець, заважаємо. Тушкуємо ще хвилини 2-3.
Потім закладаємо баклажани, перемішуємо. Nalivaem 1, 5-2 склянки води, додаємо томатну пасту, спеції і сіль за смаком.
Закриваємо кришкою, tusim 20-25 хвилин.
Додаємо картоплю. Тушкуємо до готовності картоплі.