Пюре з манго
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви десь знайшли розпродаж екзотичних фруктів, нехай і "підгуляли", - не втрачайте шанс зробити пюре з манго в домашніх умовах! Відмінна солодка заготовка на зиму. Обов'язково спробуйте!
Взагалі, як мені здається, манго - фрукт дуже солодкий, тому і в вигляді пюре він занадто водянистим і в'язким мені здався. Тому я в цей рецепт приготування пюре з манго ще додавала агар-агар, щоб надати йому більш щільну консистенцію. Вийшов фактично джем, дуже ароматний, і він-то якраз відмінно підходив для усіляких начинок! Так що рекомендую і вам дізнатися, як зробити пюре з манго за моїм рецептом. Але якщо ви проти загусники, - готуйте без желатину, просто зберігайте пюре в морозилці. Бажаю удачі!
- Манго - 4 штуки (або 6 дрібних фруктів)
- Желатин - 2 штуки(2 пакетика. Желатин можна не додавати взагалі)
1. Отже, фрукти добре помиємо, почистимо і подрібни в блендері.
2. Додамо цукор, лимонний сік, розведений згідно інструкції на упаковці желатин (ще краще агар-агар). Перемішаємо, поки цукор не розчиниться.
3. Розкладаємо по чистим баночках, закриваємо, відправляємо в морозилку або холодильник.