Рецепт Пюре з картоплі і пастернаку фото

Пюре з картоплі і пастернаку
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Картопля
Дієтичне харчування , Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , Корисний обід
Гарніри
Кількість порцій: 4-5
Час приготування: 40 хв.

Ніжне, вершкове і ситне картопляне пюре з солодкуватим смаком пастернаку підкорить вас своїм ніжним смаком і пікантним ароматом. Такого смачного картопляного пюре ви не пробували!

Опис приготування:

Пюре з картоплі і пастернаку - це чудове блюдо, відноситься до білкової групі (це має значення, якщо ви харчуєтеся окремо). Можна використовувати як гарнір, а можна як основне блюдо в якості легкого вегетаріанського вечері. Читайте, як приготувати картопляне пюре з пастернаком, і бігом на кухню - адже готувати таке пюре просто, калорій в ньому мало, а вітамінів та інших корисних речовин досить багато!

  • Картопля - 8-10 штук
  • Пастернак - 450 грам
  • Вершкове масло - 3-4 Ст. Ложок
  • Сіль - 1 За смаком
  • Перець - 1 За смаком
пюре з картоплі і пастернаку - фото крок 1
Очищаємо картоплю і пастернак, розрізаємо їх на середні брусочки.
пюре з картоплі і пастернаку - фото крок 2
Заливаємо каструлю з картоплею і пастернаком водою і доводимо до слабкого кипіння. Готуємо, поки картопля не стане ніжним, перевіряємо на готовність, протикаючи його виделкою.
пюре з картоплі і пастернаку - фото крок 3
Зливаємо воду з каструлі.
пюре з картоплі і пастернаку - фото крок 4
Поставте каструлю з картоплею і пастернаком назад на повільний вогонь, щоб залишилася вода википіла. Розігрійте молоко в мікрохвильовій печі.
пюре з картоплі і пастернаку - фото крок 5
Викладіть все в більшу миску і покладіть туди шматок вершкового масла.
пюре з картоплі і пастернаку - фото крок 6
Розімніть картоплю і пастернак товкачем і влийте молоко (регулюйте кількість улитого молока, в залежності від бажаної вами консистенції).

Схожі рецепти