Пюре з червоної смородини
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування корисного, смачного і вітамінного пюре з червоної смородини в домашніх умовах. Якщо додати в нього трохи цукру, то вийде ще смачніше. Рецепт- класичний і простий.
Чудове ласощі - пюре з червоної смородини в домашніх умовах підійде як десерт для малюків, начинки для пирога або млинчиків. Крім цього, з чаєм такий десерт стане відмінним варіантом. Червона смородина славиться своїми корисними властивостями, а також приголомшливими смаковими якостями.
- Червона смородина - 700 грам
- Цукор - 150 грам
- Вода - 100 грам
1. Ретельно відбираємо смородину, обриваємо ягоди з гілочок і викладаємо в ємність. Своїм та даємо воді стекти.
2. Викладаємо смородину в сито і починаємо перетирати. Утворене пюре поміщаємо в каструлю і ставимо на вогонь.
3. Засипаємо цукром і доводимо до кипіння. Проварюємо близько 10 хвилин і відставляємо.
4. Тепер збиваємо блендером і перекладаємо в баночки. Стерилізуємо 5 хвилин і закочує.
5. Їсти пюре з червоної смородини в домашніх умовах можна і одразу. Разом з чаєм ласощі буде ідеальним варіантом. Більш того, таке пюре підійде для начинки в млинці або пиріг.