Простий суп з сочевиці
(покроковий рецепт з фото)
Суп з сочевиці виходить ситним, живильним і ароматним. До того ж, він дуже смачний і простий у приготуванні. Спробувавши його один раз, ви закохаєтесь назавжди.
Сочевичний суп - це смачне і ситне перша страва на кожен день. Поставте варитися сочевицю. На сковороді обсмажити цибулю з морквою і селерою, а окремо підрум'яньте картопля. Коли чечевиця буде майже готова, киньте всі овочі в суп, додайте сіль і спеції, а також лимонний сік і соєвий соус. Варіть ще хвилин 15-20 до готовності картоплі. Смачного!
- Сочевиця - 100 грам
- Селера черешкова - 1 штука
- Цибуля - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Картопля - 3 штуки
- Масло рослинне - 3 Ст. Ложки
- Соєвий соус - 1 Ст. Ложка
- Лимонний сік - 0, 5 Ст. Ложки
- Сіль, спеції - За смаком
Промийте сочевицю, поставте на вогонь і варіть 20 хвилин після закипання. Тим часом займемося овочами. Поріжте картоплю.
Дрібно наріжте цибулю, морква потріть.
Подрібніть селера.
Злегка обсмажте на сковороді цибулю, потім додайте моркву і селеру. Окремо підрум'яньте картопля. Киньте все овочі в суп, додайте сіль і спеції, а також лимонний сік і соєвий соус. Варіть ще хвилин 15-20 до готовності картоплі.