Простий рецепт щей зі свіжої капусти
(покроковий рецепт з фото)
На обід традиційно хочеться зварити що-небудь рідке. Ось для різноманітності меню хочу показати вам, як приготувати прості щі зі свіжої капусти. Наваристий, апетитне, ситне і смачне блюдо.
Хочу показати вам простий рецепт щей зі свіжої капусти на курячому бульйоні. Тут є один нюанс: час варіння залежить від того, яку капусту ви любите, м'якшу або хрустку. Чудова альтернатива борщу або супчику. Рецепт точно гідний вашої уваги
- Курка - 300 грам
- Капуста - 300 грам
- Цибулина - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Помідори - 1-2 штук
- Рослинна олія - За смаком
- Сіль, спеції, зелень - За смаком
1. Насамперед вимийте курочку і зваріть її до готовності.
2. На сковороді розігрійте олію. Викладіть подрібнену цибулю і моркву. Обсмажте на середньому вогні хвилини 3-4.
3. Нашинкуйтекапусту.
4. Готову курочку остудіть трохи і відокремте від кісточок. Процідіть бульйон, поставте на вогонь.
5. Додайте на сковороду помідори, смажте ще хвилини 3.
6. Викладіть в каструлю капусту, варіть на повільному вогні.
7. Додайте в бульйон овочі, курочку, сіль і спеції.
8. Варіть до бажаної готовності капусти. Перед подачею можна додати сметану.
Смачного!
Смачного!