Рецепт Повидло з ревеню фото

Повидло з ревеню
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Ревінь
Пісні страви , Веганські страви
Для дітей
Заготовки
Кількість порцій: 10
Час приготування: 8 г. 0 хв.

Повидло з ревеню - російський делікатес, його рідко готують, хоча ревінь росте у багатьох на городах. Повидло виходить смачне і дуже корисне, з приємною кислинкою. Рекомендую приготувати!

Опис приготування:

У мене на дачі росте ревінь, і з нього я роблю повидло. У багатьох моїх знайомих ревінь теж зростає, але ніхто повидло з нього чомусь не готує. А даремно - дуже смачне виходить повидло з ревеню, досить солодке, але з властивою цьому овочу кислинкою. Просто і бюджетно (навіть якщо ви не вирощуєте ревінь, ви можете його купити - варто на ринках в сезон він дуже дешево), але в той же час оригінально і незвично - поставивши на стіл баночку такого повидла з ревеню, безсумнівно здивуєте всіх їдців. Спробуйте Рецепт вам на допомогу.

  • Ревінь - 1 кілограм
  • Цукор - 1 кілограм
  • Вода - 1, 5 склянки
повидло з ревеню - фото крок 1
Зібрати ревінь, якщо черешки товсті його потрібно почистити.
повидло з ревеню - фото крок 2
Ревінь порізати шматочками.
повидло з ревеню - фото крок 3
З води і цукру зварити сироп, покласти в нього ревінь, варити 3 хвилини. Остудити. Процедуру повторити ще 2 рази.
повидло з ревеню - фото крок 4
Готове повидло злегка розтовкти і розкласти по банках. Смачного!

Схожі рецепти