Пончики з сосисками
(покроковий рецепт з фото)
Пропоную варіант сосисок в тісті. Більш поширений рецепт, коли сосиска загортається в смужки тесту. В даному випадку все по-іншому і виходить пончик.
Такі пончики з сосисками добре підійдуть до будь-якого супу, борщу, бульйону. А також до чаю і кави. Вони стануть хорошим перекусом в будь-який час дня, вгамувавши голод на кілька годин. Тісто тут найпростіше дріжджове, ну а технологія теж проста. Готуйте з задоволенням і любов'ю. Тоді все у вас обов'язково вийде.
- Молоко - 100 мілілітрів
- Вода - 100 мілілітрів
- Куряче яйце - 1 штука
- Дріжджі сухі - 8 грам
- Борошно пшеничне - 450 грам
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Цукор - 1 Ст. Ложка
- Сосиски - 8 штук
У миску налийте воду з молоком, підігрійте. Висипати дріжджі і цукор. Дайте постояти 10-15 хвилин, щоб дріжджі активувалися.
Додайте яйце.
Насипте сіль і просіяне борошно.
Замісити м'яке, еластичне, НЕ липнуче до рук тісто.
Поставте тісто в тепле місце на годину-півтора, поки воно не збільшиться в об'ємі.
Тісто розділіть на вісім частин. Кожну частину розкачати в корж. Сосиску надріжте і викладіть на корж, в середині якої зробіть дірочку, як у пончика.
Надріжте корж по колу.
Обгорніть тісто навколо сосиски, утворюючи пончик.
Викладіть пончики в форму для випічки.
Випікайте пончики в духовці при температурі 175-180 градусів 35-40 хвилин до золотистого кольору.
Пончики з сосисками готові. Подавайте до столу.