Рецепт Помідори «Пальчики оближеш» на зиму фото

Помідори «Пальчики оближеш» на зиму
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Помідор , Черрі
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю
Заготовки , Консервація
Кількість порцій: 4-6
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Любіть у сезон робити максимально різноманітні заготовки? Тоді пропоную вам ще один класний варіант додати в свою скарбничку. Неймовірно ароматні і смачні помідори ... Їх варто спробувати!

Опис приготування:

Поспішаю показати вам, як приготувати помідори"Пальчики оближеш" на зиму з неймовірною кількістю ароматних спецій. Із запропонованого списку ви, звичайно, можете вибрати тільки те, що вам до душі. Кількість оцту, цукру і солі вказано на 1 баночку, а ось спеції відразу перемішайте і додайте за смаком. Якщо ви консервуєте в невеликих баночках, то краще використовувати помідори черрі або дрібну сливку.

  • Цукор - 1 Ст. Ложка (на літрову банку)
  • Сіль - 1/3 Ст. Ложки (на літрову банку)
  • Червоний винний оцет - 1/3 Ст. Ложки (на літрову банку)
  • Лавровий лист - 3 штуки
  • Насіння гірчиці - 1 Ст. Ложка
  • Насіння koriandra - 1 Ст. Ложка
  • Насіння кропу - 1 Ст. Ложка
  • Перець горошком - 1 Ст. Ложка
  • Гвоздика - 2-3 штук
  • Паличка кориці - 1 штука
  • Цибулина - 1 штука
  • Часник - 3-4 зубчиків
  • Імбир - За смаком (по бажанню)
  • Черрі - 500 грам
помідори
1. Помідори вимийте і висушіть, зробіть зубочисткою невеликий прокол. Баночки заздалегідь простерилизуйте.
помідори
2. Підготуйте все спеції. Очистіть цибулю, часник і імбир.
помідори
3. Наповніть баночки помідорами, додайте кілька скибочок цибулі і часник, всипте спеції. Залийте окропом, прикрийте кришками і залиште на 3-4 хвилини.
помідори
4. Після акуратно злийте рідину і знову доведіть її до кипіння. Тим часом в баночку додайте оцет, сіль, цукор.
помідори
5. Влийте воду, закрийте баночки і укутайте до повного охолодження.
Зберігайте помідори в темному і прохолодному місці.

Схожі рецепти