Полуниця в шоколадній глазурі
(покроковий рецепт з фото)
Дуже смачний річний десерт. Полуниця з поєднанні з шоколадом набуває цікавий смак і аромат. Рецепт простий, десерт можна легко приготувати вдома.
Ягоди вибираємо з хвостиками. Полуницю в шоколадній глазурі можна посипати кунжутом, подрібненими горіхами або кокосовою стружкою. Так само, можна використовувати готовий декор для випічки. Вибирайте на свій смак.
- Полуниця - 400-500 грам
- Какао порошок - 5 Ст. Ложок
- Цукор - 3 Ст. Ложки
- Молоко - 80 мілілітрів
- Вершкове масло - 50 грам
- Кунжут - 1 За смаком
Підготуємо інгредієнти.
Приготуємо глазур. У каструлю насипаємо какао і цукор.
Додаємо масло, молоко і ставимо на вогонь.
Готуємо помішуючи, при мінімальній температурі, до однорідної консистенції.
Полуницю моєму, просушуємо, занурюємо в шоколадну глазур і викладаємо на дошку покриту пергаментом.
Посипаємо кунжутом і відправляємо в холодильник на 20 хвилин.
Полуниця в шоколадній глазурі готова. Пригощайтеся!