Рецепт Полуничні равлики фото

Полуничні равлики
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Англійська кухня
Тісто , Борошно , Молочні продукти , Вершковий сир , Сир , Яйця , Молоко , Вершкове масло
Вегетаріанське харчування
Для дітей , На сніданок , Полудень
Випічка , Солодке , Страви з начинкою , Булочки
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Що може бути краще пишних булочок? Тільки пишні булочки з полуницею, тому розповім вам, як приготувати полуничні равлики, солодкі і красиві! Ви можете подавати їх з кремом, ще так смачніше!

Опис приготування:

Як смачного солодкого перекусу ви можете приготувати полуничні равлики, дуже прості у приготуванні, але від цього не менш красиві булочки з полуницею. На основі дріжджового тіста, приготованого за цим рецептом, ви можете випекти булочки з будь-ягідної або фруктовою начинкою. Обов'язково стежте за тим, щоб не пересушити булочки. Подавати їх можна зі збитими вершками або вершковим кремом.

  • Тепле молоко - 1/3 склянки
  • Цукор - 2-3 Ст. Ложок
  • Сухі дріжджі - 1 Чайна ложка
  • Вершкове масло кімнатної температури - 40 грам
  • Яйце - 1 штука
  • Борошно - 190-200 грам
  • Сіль - 1 щіпка
  • Полуниця - 200 грам
  • Вершковий сир - 2-3 Ст. Ложок
  • Цукрова пудра - 0, 5-1 Ст. Ложки
  • Вершки - 1 Ст. Ложка
полуничні равлики - фото крок 1
1. Дріжджі розчиніть з цукром в теплому молоці і залиште на 5 хвилин. М'яке вершкове масло змішайте з яйцем з допомогою міксера і додайте його до просіяного борошна.
полуничні равлики - фото крок 2
2. Додайте сіль, дріжджі і замісити еластичне м'яке тісто. Перекладіть його в змащену олією миску і накрийте харчовою плівкою. Залиште в теплому місці на 1-1, 5 годину.
полуничні равлики - фото крок 3
3. Тісто розкачати і злегка змастіть вершковим маслом для більш вершкового смаку. Потім посипте цукром і викладіть нарізану невеликими кубиками полуницю.
полуничні равлики - фото крок 4
4. Загорніть рулет і наріжте булочки. Викладіть їх на змащений олією лист і накрийте плівкою на 30 хвилин.
полуничні равлики - фото крок 5
5. Змастіть булочки жовтком, злегка збитим з невеликою кількістю води. Випікайте в розігрітій до 180 градусів духовці 20 хвилин до золотистого кольору.
полуничні равлики - фото крок 6
6. Приготуйте крем: вершковий сир кімнатної температури змішайте з цукровою пудрою і полуничним пюре за допомогою міксера. За бажанням додайте трохи вершків і полийте кремом булочки. Смачного!

Схожі рецепти