Полуничні равлики
(покроковий рецепт з фото)
Що може бути краще пишних булочок? Тільки пишні булочки з полуницею, тому розповім вам, як приготувати полуничні равлики, солодкі і красиві! Ви можете подавати їх з кремом, ще так смачніше!
Як смачного солодкого перекусу ви можете приготувати полуничні равлики, дуже прості у приготуванні, але від цього не менш красиві булочки з полуницею. На основі дріжджового тіста, приготованого за цим рецептом, ви можете випекти булочки з будь-ягідної або фруктовою начинкою. Обов'язково стежте за тим, щоб не пересушити булочки. Подавати їх можна зі збитими вершками або вершковим кремом.
- Тепле молоко - 1/3 склянки
- Цукор - 2-3 Ст. Ложок
- Сухі дріжджі - 1 Чайна ложка
- Вершкове масло кімнатної температури - 40 грам
- Яйце - 1 штука
- Борошно - 190-200 грам
- Сіль - 1 щіпка
- Полуниця - 200 грам
- Вершковий сир - 2-3 Ст. Ложок
- Цукрова пудра - 0, 5-1 Ст. Ложки
- Вершки - 1 Ст. Ложка
1. Дріжджі розчиніть з цукром в теплому молоці і залиште на 5 хвилин. М'яке вершкове масло змішайте з яйцем з допомогою міксера і додайте його до просіяного борошна.
2. Додайте сіль, дріжджі і замісити еластичне м'яке тісто. Перекладіть його в змащену олією миску і накрийте харчовою плівкою. Залиште в теплому місці на 1-1, 5 годину.
3. Тісто розкачати і злегка змастіть вершковим маслом для більш вершкового смаку. Потім посипте цукром і викладіть нарізану невеликими кубиками полуницю.
4. Загорніть рулет і наріжте булочки. Викладіть їх на змащений олією лист і накрийте плівкою на 30 хвилин.
5. Змастіть булочки жовтком, злегка збитим з невеликою кількістю води. Випікайте в розігрітій до 180 градусів духовці 20 хвилин до золотистого кольору.
6. Приготуйте крем: вершковий сир кімнатної температури змішайте з цукровою пудрою і полуничним пюре за допомогою міксера. За бажанням додайте трохи вершків і полийте кремом булочки. Смачного!