Рецепт Polba фото

Polba
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Фрукти, Вівсянка, Крупи, Банан
Дієтичне харчування, Вегетаріанське харчування
На полуденок, На сніданок, Корисний сніданок
Гарячі страви, Каші

Чули про полби? Ще немає? тоді розповім, як приготувати полбу. Роблю таку кашу на сніданок, тому подаю зі свіжими фруктами і горіхами. Смачний, ситний і корисний сніданок для всієї родини. Готуємо!

«Сніданок з'їж сам, обідом поділися, а вечерю віддай », так говорить знаменита приказка. Слідуючи їй, сніданок повинен бути смачний, корисний і ситний, але в той же час легкий для організму. Замість звичної вівсянки, яєчні і бутербродів можна приготувати ось таку кашу. Зварити її можна на молоці або воді, можна додати будь-які ягоди, фрукти, сухофрукти або горіхи.

  • Polba - 1 Склянка
  • Вода - 3 склянки
  • Вівсяні пластівці - 140 грам
  • Мигдальне молоко - 250 мілілітрів
  • Ізюм - За смаком
  • Кленовий сироп - 2-3 Ст. Ложок
  • Фрукти - За смаком
  • Обкладинка - 1 Чайна ложка
  • Пекан - За смаком
1
Полбу можете відварити заздалегідь або перед приготуванням. Стакан полби залийте 3 склянками води і варіть на слабкому вогні 40 хвилин.
2
В окремий сотейник налийте молоко, додайте родзинки, вівсяні пластівці і пекан. Надішліть сотейник на вогонь, після закипання зменшіть вогонь до мінімуму і варіть до готовності пластівців.
3
Зніміть сотейник з вогню і додайте склянку готової полби, потім - кленовий сироп, корицю і перемішайте.
4
Викладіть кашу в тарілку і прикрасьте її шматочками банана і полуниці, можна використовувати будь-які фрукти і ягоди за смаком. Подавайте кашу гарячої до столу.

Схожі рецепти