Podosinoviki жаровні
(покроковий рецепт з фото)
Хочу вам розповісти, як приготувати підосичники на мангалі. Це - відмінна річна закуска для пікніків або барбекю з друзями. А якщо ще й картопельку до них запече, взагалі пальчики оближеш!
Хочу сказати, що такий простий рецепт красноголовців на мангалі виходить універсальним і практичним - готувати швидко, а страва виходить дуже ароматним і смачним. Так що наступного разу, коли шашлику чекати ще довго, а гості вже голодні - згадайте, як зробити підосичники на мангалі.
Отже, готовим так:
1. Гриби ретельно очищаємо від сміття. Можна акуратно промити. Всі інші інгредієнти змішуємо і заливаємо чисті гриби. Можна залишити настоюватися в холодильнику, а можна готувати відразу. Вугілля повинні бути середньої температури.
2. Чи не відходимо від гриля, постійно перевертаючи гриби, щоб не згоріли.
3. Через 10-15 хвилин вони вже повністю готові.
4. Подавати, полив маринадом.
Смачного!
- Підосичники - 1 кілограм
- Масло оливкове - 50 грам
- Сіль велика - 1 щіпка
- Італійські трави - 1 щіпка
- Лимон - 1 штука
Отже, готовим так:
1. Гриби ретельно очищаємо від сміття. Можна акуратно промити. Всі інші інгредієнти змішуємо і заливаємо чисті гриби. Можна залишити настоюватися в холодильнику, а можна готувати відразу. Вугілля повинні бути середньої температури.
2. Чи не відходимо від гриля, постійно перевертаючи гриби, щоб не згоріли.
3. Через 10-15 хвилин вони вже повністю готові.
4. Подавати, полив маринадом.
Смачного!