Рецепт Podosinoviki жаровні фото

Podosinoviki жаровні
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Гриби , Підосичники
Пісні страви
На природу
Гарячі страви
Кількість порцій: 4-5
Час приготування: 30 хв.

Хочу вам розповісти, як приготувати підосичники на мангалі. Це - відмінна річна закуска для пікніків або барбекю з друзями. А якщо ще й картопельку до них запече, взагалі пальчики оближеш!

Опис приготування:

Хочу сказати, що такий простий рецепт красноголовців на мангалі виходить універсальним і практичним - готувати швидко, а страва виходить дуже ароматним і смачним. Так що наступного разу, коли шашлику чекати ще довго, а гості вже голодні - згадайте, як зробити підосичники на мангалі.

Отже, готовим так:

1. Гриби ретельно очищаємо від сміття. Можна акуратно промити. Всі інші інгредієнти змішуємо і заливаємо чисті гриби. Можна залишити настоюватися в холодильнику, а можна готувати відразу. Вугілля повинні бути середньої температури.

2. Чи не відходимо від гриля, постійно перевертаючи гриби, щоб не згоріли.

3. Через 10-15 хвилин вони вже повністю готові.

4. Подавати, полив маринадом.

Смачного!

  • Підосичники - 1 кілограм
  • Масло оливкове - 50 грам
  • Сіль велика - 1 щіпка
  • Італійські трави - 1 щіпка
  • Лимон - 1 штука
Хочу сказати, що такий простий рецепт красноголовців на мангалі виходить універсальним і практичним - готувати швидко, а страва виходить дуже ароматним і смачним. Так що наступного разу, коли шашлику чекати ще довго, а гості вже голодні - згадайте, як зробити підосичники на мангалі.

Отже, готовим так:

1. Гриби ретельно очищаємо від сміття. Можна акуратно промити. Всі інші інгредієнти змішуємо і заливаємо чисті гриби. Можна залишити настоюватися в холодильнику, а можна готувати відразу. Вугілля повинні бути середньої температури.

2. Чи не відходимо від гриля, постійно перевертаючи гриби, щоб не згоріли.

3. Через 10-15 хвилин вони вже повністю готові.

4. Подавати, полив маринадом.

Смачного!

Схожі рецепти